De beste Remington föhns

by Rianne

Remington is een populair en kwalitatief goed föhn merk. Sommige kappers gebruiken Remington föhns omdat je er prachtige resultaten mee kunt krijgen. En nu dus ook thuis!

Het merk Remington bestaat 40 jaar en maakt naast föhns ook stijltangen, krultangen, scheerapparaten en nog veel meer. Remington was zelfs de uitvinder van het elektrische scheerapparaat en de ladyshave. Bij Remington is innovatie en design altijd erg belangrijk geweest.

Op deze pagina heb ik de 7 beste Remington föhns neergezet. Ik heb gekeken naar de specificaties, de prijs en de beoordelingen.

Remington Air3D D7777

Deze Remington föhn is ontworpen om je haar perfect te stylen zonder je haar te beschadigen, niet door keramische technologie maar door de 3D luchtstroom. De ionen technologie zorgt er ook nog is voor dat je haar minder pluist en niet statisch wordt. Verder is de föhn lekker stil en zit de motor in het handvat van de föhn zodat hij minder zwaar aanvoelt en lekker in de hand ligt.

Hij heeft 3 warmtestanden en 2 snelheden, een cold shot functie en wat hem speciaal maakt: een 3D luchtstroom. De lucht komt op drie manieren in de motor van de föhn en blaast deze vervolgens krachtig door je haar waardoor je haar snel droog is. Bij de föhn krijg je een diffuser, twee blaasmonden en een antislipmat. De reviews van deze föhn zijn erg positief!

Warmtestanden: 3
Gewicht: 450 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

Remington Keratin Protect AC8820

Deze föhn ziet er erg mooi uit! Dat is natuurlijk niet het belangrijkst, maar het wel waard om te vermelden. In deze föhn zit een ring met keratine en amandelolie. Deze worden langzaam, met hele kleine beetjes, afgegeven aan het haar. Hierdoor blijft je haar gezonde en wordt het veerkrachtiger.

De föhn heeft een krachtige AC-motor van 2200 Watt, een 3 meter lang snoer, 3 warmtestanden en 2 snelheden, 5 jaar garantie, ionentechnologie en keramische warmte-elementen. Alle reviews zijn erg enthousiast over deze föhn! Hij is eenvoudig in gebruik en vele krijgen inderdaad prachtige haren die zacht aanvoelen.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1259 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Remington Silk Dryer AC9096

Dit is een krachtige en professionele föhn die ervoor zorgt dat je na het föhnen een zijdezacht resultaat hebt, vandaar de naam. Hij heeft een 2400 Watt AC-moter die een maximale blaaskracht van 140 km per uur kan leveren. Aangezien hij zo krachtig is, kan hij wel wat zwaarder aanvoelen.

De föhn is voorzien van een keramische functie, ionische conditionering, een true cold shot functie, een lang snoer van 3 meter en een turbo boost functie. Hij heeft zoals de andere föhns drie warmte standen en twee snelheden waar je uit kunt kiezen.  Hij wordt geleverd met twee blaasmonden en één diffuser. Ook bij deze föhn zijn de meeste reviews (150+) positief. Hij kan alleen wel zwaar worden als je lang föhnt.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1316 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2400 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Remington D5219


Deze Remington föhn geeft je alle hulpstukken die je nodig hebt voor je look. Een smalle blaasmond voor gerichte styling, een diffuser voor krullen of volume en een root boost opzetstuk voor volume boven op het hoofd. Ook zijn er nog twee extra opzetstukken los verkrijgbaar. Dankzij de ionische conditionering heb je na het föhnen pluisvrij en glanzende haren.

De föhn heeft een 2300 Watt motor met een maximale luchtstroom van 85 km/uur. Ook zit er een cold shot functie op voor koude lucht, drie warmtestanden en twee snelheden en een afneembaar luchtfilter. Hij heeft niet veel reviews, maar ze zijn wel positief. Zo wordt hij niet als zwaar ervaren en wordt hij niet te heet. Overal heeft hij een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1022 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 35,-

 

Remington Travel D2400

Ga je op reis en zoek je een Remington föhn? Dan is dit er een voor jou! Dit is namelijk een Remington reisföhn. Hij is handig, compact en heeft een inklapbaar handvat zodat je hem gemakkelijk op kunt bergen. Ook heeft de föhn twee simpele warmtestanden en twee snelheden.

Hij heeft een vermogen van 1400 Watt en is uiteraard Dual voltage 110 – 220 V zodat je ook op je reisbestemming gebruik van de föhn kunt maken. De föhn is licht en weegt maar 553 gram, bij de föhn krijg je één blaasmond meegeleverd. In de reviews, die over het algemeen positief zijn, wordt er wel gezegd dat hij iets groter is dan andere reisföhns. En hij heeft geen koude lucht stand, wat een minpunt zou kunnen zijn.

Warmtestanden: 2
Gewicht: 553 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1400 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

 

Remington Pro Air Shine D5215


Als laatste de Pro Air Shine. Deze is het beste beoordeeld bij Kieskeurig in 2016. Dat is alweer even geleden, maar wil toch wel zeggen dat het een degelijke föhn is. Hij beschikt over ionentechnologie voor glanzende, zachte haren. Ook zit er in deze Remington een 2300 Watt Dc-motor, die en maximale blaassnelheid van 85 km/uur kan bereiken.

Hij heeft verder 3 warmtestanden, 2 snelheden, een koude lucht functie, een afneembaar luchtfilter voor een gemakkelijke reiniging, een blaasmond voor stijl haar en een diffuser voor meer volume of om krullen te creëren. De reviews zijn bijna allemaal tevreden. Het is geen speciale föhn maar hij doet wat hij moet doen, voor een mooie prijs!

Warmtestanden: 3
Gewicht: 960 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

 

Remington Set D5017

Het leuke aan deze Remington föhn is dat je een hele set krijgt. Inclusief twee borstels, een diffuser, blaasmond en reisetui. Zo kan je elke look creëren die je wilt! De föhn is voorzien van ionen technologie en keramische elementen om je haar te voorzien van een prachtige glans én om hitte beschadiging te voorkomen.

Verder heeft ook deze föhn 3 temperaturen en 2 snelheden en een cold shot functie. Dankzij de cold shot functie kun je je look fixeren en blijft deze langer zitten. Over het algemeen zijn de reviews wel positief, maar er zitten ook negatieve bij die toch wel teleurgesteld zijn over de kwaliteit van deze Remington föhn. Kan zwaar aanvoelen en geen fijne grip bij het handvat wordt er genoemd.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1431 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 150 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 35,-

You may also like