Een Philips Föhn kopen?

by Rianne

Ben je van plan een Philips föhn te kopen? Dit zijn wat mij betreft de beste Philips föhns die op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij gekeken naar de specificaties, reviews en prijs.

Philips is een betrouwbaar merk dat je waarschijnlijk al lang kent. Ze maken naast allerlei andere technologie ook föhns van goede kwaliteit.

Philips Thermo Protect HP8230/00

Als je op zoek bent naar een basis Philips föhn dan is deze Thermo Protect HP8230/00 iets voor jou. Hij maakt geen gebruik van ionentechnologie of keramische elementen, maar is hierdoor wel een goedkope föhn. Is je budget niet zo groot, deze föhn heb je al voor 20 euro.

HIj heeft wel 3 warmtestanden en drie snelheden. Er zit ook een cool shot functie op, een 1,8 meter snoer en ThermoProtect-temperatuurinstelling voor een optimale temperatuur die je haar niet beschadigd. De föhn heeft maar liefst 400 reviews waarvan de grote meerderheid erg positief is! Hij heeft een erg goede prijs-kwaliteit verhouding.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 820 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

Philips Moisture Protect HP8280/00

Deze Moisture Protect föhn heeft aardig wat kwaliteiten naast dat hij er erg mooi uitziet. De infraroodtechnologie op de föhn zorgt voortdurend voor een goede temperatuur en past deze aan zodat je natuurlijke vochtbalans behouden wordt. Daarnaast is hij voorzien van ionenconditioner en de ThermoProtect-temperatuurinstelling.

De föhn beschikt ook over een cool shot functie voor koude lucht, maar liefst zes snelheden en warmtestanden, een maximale blaassnelheid van 120 km/h en een lange kabel van 2,5 meter. De föhn wordt geleverd met een blaasmond en een diffuser zodat je iedere look kan creëren. Het enige nadeel aan deze föhn is zijn gewicht, na een tijdje föhnen wordt hij best zwaar. Dit zie je ook terug in de reviews.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1529 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 55,-

Philips ThermoProtect HP8232/00

Ook deze Philips föhn heeft 100+ reviews en dus veel verkocht. Net zoals de andere föhns beschikt hij over de handige ThermoProtect-temperatuurinstelling waardoor de temperatuur altijd optimaal is. Hij heeft maar liefst zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden en een cool shot functie.

Er zit ook Ionic Care op, oftewel ionentechnologie zodat je haar mooi gaat glanzen en niet pluizig is. Bij de föhn krijg je een platte stylingblaasmond van 14 mm en een diffuser voor meer volume. De föhn heeft een mooie prijs en positieve reviews op bol.com. Het minpuntje wat door genoemd wordt is zijn korte snoer van 180 cm.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 872 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

Philips DryCare Pro BHD176/00

Deze Philips Drycare föhn beschikt over een professionele AC-motor die luchtsnelheden tot 95 km/u haalt. Het is een degelijke die doet wat hij belooft wordt er gezegd in de reviews, waarvan er 90+ zijn. Als nadeel kan het wat groot en lomp zijn. Ondanks zijn kleine prijs zit er toch ionentechnologie op de föhn voor pluisvrij haar na het föhnen.

Hij is voorzien van ThermoProtect-temperatuurinstelling, twee snelheidsstanden, drie warmtestanden en een koude lucht functie om het haar te stylen. Bij de föhn krijg je een stylingcompressor van 7 mm en een volumediffuser waarmee krullen en veerkrachtige kapsels kunt maken. Een prima föhn voor zijn prijs.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1056 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

Philips Pro Dryer HPS920/00

Op zoek naar een föhn met krachtige motor? Dit is een föhn met een AC-motor met maar liefst 2300 vermogen. Zo haalt hij een droogsnelheid van 120 km/u. Je haar zal binnen no-time droog zijn en in model zitten dankzij de twee dunne stylingcompressors van 6 mm en 8 mm die je ook bij de föhn krijgt.

Verder is de föhn voorzien van zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden, een snoerlengte van 3 meter, een koele luchtstoot, keramische technologie met infraroodwarmte, ionenconditioner, ThermoProtect-temperatuurinstelling en de Style&Protect-compressor. De reviews zijn positief met bijna allemaal het zelfde nadeel: De föhn is zwaar.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1633 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 60,-

Philips ThermoProtect HP8233/00

Deze Philips föhn komt met een massagediffuser, die ervoor zorgt dat je veel volume of mooie krullen kunt creeëren. Zeker in de reviews zijn ze daar erg positief over. De föhn maakt gebruik van ionentechnologie en keramische warmte-elementen voor glanzend haar dat niet beschadigd is door het föhnen.

Daarnaast heeft de föhn ThermoProtect-temperatuurinstelling net zoals de andere Philips föhns, zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle, een ultraslank stylinghulpstuk van 11 mm, een turbo functie, een cool shot functie, infraroodwarmte wat erg aangenaam is en een verwijderbare luchtstroomfilter.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 942 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Blokker ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-

Philips DryCare Pro BHD177/00

Als laatste hebben we nog een goede Philips föhn die zeker zijn geld waard is. Hij heeft een 2300 Watt motor met hoogwaardige droogkracht van maximaal 105 km/u. Uiteraard zitten er ook ThermoProtect-temperatuurinstelling, een cool shot functie en zes flexibele snelheids- en temperatuurinstellingen op.

Deze föhn levert ruim 4 keer zoveel negatief geladen ionen als andere Philips föhns. Zo krijg je nog meer glans! Bij de föhn krijg je een stylingcompressor van 7 mm voor perfecte styling resultaten en een volumediffuser voor prachtige volume in het haar. De föhn heeft 100+ reviews bij Coolblue, waar die ook net wat goedkoper is.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1154 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 200 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

You may also like