Beste Babyliss föhns

by Rianne

Op zoek naar een goede BaByliss föhn? Hier heb ik 8 verschillende BaByliss föhns die allemaal kwalitatief goed zijn. Deze föhns heb ik gekozen gebaseerd op de specificaties, reviews en de prijs.

Waarschijnlijk ken je het merk BaByliss al wel. Ze verkopen naast föhns ook stijltangen, krultangen en zelfs producten voor mannen zoals scheerapparaten. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en het merk is ontstaan door een Franse kapper. Hij werkte in 1960 in een kapperssalon en ontwikkelde de eerste elektrische krultang. Zo begon het merk BaByliss.

BaByliss 6000E Le Pro Digital

Dit is toch wel een favoriete föhn van vele mensen. Je betaalt wat meer, maar krijgt daar ook echt meer voor terug. Zo zitten er naast ionentechnologie ook keramische warmte-elementen op, deze zorgen ervoor dat de temperatuur overal gelijk is. Hij heeft een lang snoer van 2,8 meter, 3 warmte standen waaronder een koude stand en 3 snelheid standen.

Deze BaByliss föhn weegt maar liefst 448 gram! Dit kan een voordeel zijn als je net zoals ik een volle bos haar hebt en het wel even duurt voordat alles droog is. Hierdoor krijg je namelijk niet zo snel last van je arm tijdens het föhnen. Verder krijg je er een diffuser en twee blaasmonden bij.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 448 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 100,-

 

BaByliss Pro Silence Föhn 6611E


Dit is een BaByliss föhn die ze gemaakt hebben om zo stil mogelijk te zijn tijdens het föhnen. Of dit echt gelukt is weet ik niet, want sommige reviews zeggen dat hij alsnog lawaai maakt. Gelukkig zijn er ook positieve reviews die vooral zeggen dat met deze föhn hun haar snel en goed droogt, een krachtige föhn dus.

De föhn heeft een snoer van 1,7 meter, wat aan de korte kant is. Verder heeft hij 3 warmte standen en maar liefst 6 snelheden. Hij maakt gebruik van Ionentechnologie waardoor je haar niet statisch wordt en je soepel, glanzend en pluisvrij haar krijgt! Bij de föhn krijg je alleen een blaasmond.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 862 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 170 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 45,-

 

BaByliss Sensor 6500FRE

Hierbij een echte smart föhn. Ik wist niet dat het bestond, maar dit is dus een slimme föhn. Er zit een sensor in de föhn die tijdens het föhnen maar liefst 366 keer per seconde de temperatuur meet. Zo zorgt hij ervoor dat de temperatuur echt niet hoger wordt dan 70°C. Dit is de veiligste temperatuur voor je haren.

De föhn maakt gebruik van de laatste ionen- en keramische technologie en heeft vijf snelheden. Per opzetstuk reguleert de föhn zelf de beste snelheid om je haar te drogen. Daarnaast zitten er nog 3 warmte standen en een koude lucht stand op. Op zoek naar een lichte föhn? Dit is met zijn 420 gram de lichtste föhn van dit moment! Omdat hij al deze functies heeft betaal je wel iets meer.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 100,-

 

BaByliss Pro Ultimate 6615E

Dit is een krachtige BaByliss föhn die een snelheid van 130 km/h kan halen. Hij heeft twee snelheden en drie warmte standen met coolshot functie. Als je deze gebruikt na het droog föhnen zorg je ervoor dat je haarschubben sluiten en je haar dus glanzender wordt. Hij heeft een lang snoer, is ophangbaar en stil in gebruik.

Hij is in het bezit van keramische warmte-elementen en ionentechnologie. De reviews van deze föhn zijn over het algemeen erg positief. Het enige minpuntje is dat hij met zijn bijna 1 kg best zwaar kan zijn na een tijdje föhnen. Bij het kopen van deze föhn krijg je twee ultra smalle blaasmonden. Hij is in het rood of zwart te koop.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 982 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2400 W
Snoerlengte: 270 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 60,-

 

Föhn Pro Light 6609e Babyliss 2100W

Voor een mooie prijs heb je deze BaByliss Pro Light 6609e. Het is een prima föhn met maar liefst 120+ reviews bij bol.com, de meeste positief. De föhn heeft ionentechnologie waardoor je haar lekker zacht en glanzend wordt. De ionen neutraliseren de statische lading. Er zit een coolshot functie op, 3 temperatuur standen en 3 snelheden.

De föhn heeft een normaal snoer van 250 cm, een afneembare filter en wordt geleverd met één ultra smalle blaasmond van 6 mm. De maximale blaassnelheid van deze föhn is 95 km/h. Op de föhn zit een ophangoogje zodat je hem kan ophangen.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 782 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

 

BaByliss ipro 2200 6614E

”Met deze föhn droog en en style je je haar net zoals bij de kapper” is wat ze beweren bij deze BaByliss föhn. Veel reviews zijn het hier inderdaad mee eens. Ook wordt er gezegd dat hij fijn in de hand ligt. Enige nadeel is dat hij voor sommige wat groot kan zijn. De föhn is voorzien van ionen- en keramische technologie voor mooi haar.

Hij heeft maar liefst zes snelheden met een maximaal van 120 km/h en drie warmte standen. Hij heeft een snoer van 2,7 meter en weegt bijna 1 kg. De föhn is inclusief twee blaasmonden. Het is een prima föhn met functies die je graag ziet voor een goede prijs.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 958 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 270 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 55,-

 

BaByliss Le Pro Light Diffuser 6610DE

Als laatste deze BaByliss föhn die geleverd wordt inclusief diffuser. Ideaal voor mensen met slag of krullen! De föhn heeft een stille maar krachtige AC-motor met een maximale blaassnelheid van 100 km/h. Daarnaast maakt de föhn maakt gebruik van ionentechnologie.

Verder is hij in het bezit van een coolshot functie, twee snelheden en 3 warmtestaden, een ophangoogje en een afneembaar filter. Naast de diffuser krijg je ook een blaasmond bij deze föhn. Hij heeft een normaal gewicht van 813 gram en een normaal snoer van 250 cm. Voor een mooie prijs van ± 30 euro heb je deze BaByliss föhn al in huis!

Warmtestanden:  3
Gewicht: 813 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

You may also like