De beste Max pro föhnborstels

by Rianne

Op zoek naar een goede Max Pro föhnborstel? Dan zit je hier goed! Het bedrijf ontwikkelt haarstylingsproducten van hoge kwaliteit, waaronder föhnborstels. Ze hebben de Max Pro Multi Airstyler uitgebracht, en daarnaast een serie vaste föhnborstels. Hier beschrijven we de voor en nadelen van de föhnborstels zodat je na het lezen een keuze kan maken.

Max Pro Multi Airstyler

Max Pro Multi Airstyler

De Max Pro Multi Airstyler is een super handige tool. Zeker als je van plan bent veel verschillende haarstijlen te gaan maken. Je krijgt 4 opzetstukken: een blaasmond, een platte borstel, een ronde borstel van 35 mm en een ronde borstel van 45 mm. Voor het maken van krullen, golvend, volumineus of stijl haar.

Deze Max pro föhnborstel is voorzien van drie verschillende warmte standen en twee verschillende snelheden. Hierdoor heb je zelf de controle over hoe warm je je haar föhnt. Daarnaast beschikt hij over een oververhittingsbeveiliging en keramische coating, zodat je haar beschermd is. De ionische functie zorgt voor een glanzend en pluisvrij resultaat.

Opzetstukken: 4
Borstelharen: Kunststof, Nylon Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Warmtestanden: 3
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-


Max Pro Keramische Ronde Föhnborstel

Max Pro Keramische Ronde Föhnborstel

Daarnaast heeft Max Pro ook nog een serie vaste föhnborstels uitgebracht. Deze kan je niet los klikken en hebben een vaste diameter. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 25 mm, 32 mm, 43 mm en 53 mm. Kies voor een grote borstel als je een slag of volume wilt, en een kleinere borstel als je krullen wilt. De ABS haren kunnen beter tegen de hitte dan andere föhnborstels.

Deze Max Pro föhnborstels hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en meerdere positieve reviews. Tijdens het borstelen wordt je haar behandeld met toermalijn, wat statisch haar tegengaat en ervoor zorgt dat je haar gaat glanzen. De keramische coating zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte. Heb je toch geen idee welke je wilt kopen? Ze zijn ook als set verkrijgbaar.

Opzetstukken: 1
Borstelharen: ABS haren Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Warmtestanden: 1
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 25,-


You may also like