Top 6 beste Parlux föhns

by Rianne

Van plan een Italiaanse Parlux föhn aan te schaffen? Het merk bestaat al meer dan 40 jaar en maakt elektrische apparaten voor haarverzorging. Ze hebben verschillende föhns ontwikkeld, maar welke ga je kiezen? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we hier een top 6 gemaakt.

Parlux Advance Light

Het merk Parlux houdt van verschillende kleuren. Zo is deze föhn in maar liefst 10 kleuren beschikbaar. Hij heeft een krachtig vermogen van 2200 Watt waardoor je haar binnen no-time droog is. Dankzij het ergonomisch design ligt hij lekker in de hand. Hij weegt slechts 867 gram.

Je hebt zelf de controle met de 4 warmtestanden, 2 blaassnelheden en cold shot functie voor koude lucht. Verder is hij voorzien keramische en ionentechnologie. Hij produceert minder geluid dan zijn voorgangers dankzij de ingebouwde geluidsdemper. Hij wordt geleverd inclusief blaasmond.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 867 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 100,-


Parlux Föhn Alyon 

Kan het nog krachtiger? Zeker, met deze Parlux Föhn Alyon. Hij heeft een vermogen van maar liefst 2250 Watt. Ideaal voor mensen met dik, stug en/of lang haar. Hierdoor is hij wel wat zwaarder dan de andere Parlux föhns. Verder heeft ook deze 4 warmtestanden, 2 blaassnelheden en een cold shot functie.

Dankzij de ionische functie worden er negatieve ionen vrij gelaten. Deze zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten en het haar gaat glanzen. De keramische technologie verdeeld de hitte gelijkmatig over het haar en voorkomt zo hittebeschadiging. De föhn gaat lang mee, zo’n 3000 uur. Zeker bij bol.com heeft hij meerdere positieve reviews.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 1351 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2250 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 115,-


Parlux 3200 Compact

Je kunt ook kiezen voor de Parlux 3200 Compact. Een mooie Italiaanse föhn die compact en lichtgewicht is, hij weegt namelijk slechts 560 gram. De maximale luchtverplaatsing die uit de föhn komt is 69 ³/uur. Bij de föhn krijg je een blaasmond om de lucht beter te sturen en je haar glad te föhnen.

Je kan föhnen op één van de 4 warmtestanden en 2 snelheden. Ga je op reis? Geen probleem, dankzij de dual voltage kan je de föhn gewoon meenemen en in het buitenland gebruiken. Verder heeft hij een vermogen van 1900 Watt, snoer van 3 meter, ionentechnologie, ophangoog en koude lucht knop.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 560 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 1900 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 110,-


Parlux 3800

Deze Parlux föhn is milieuvriendelijk door het gebruik van recyclebare materialen en stil dankzij de ingebouwde geluidsdemper. De keramische en ionentechnologie zorgen voor gezond haar zonder statisch opbouw. Ook is hij krachtig, zoals we van Parlux gewend zijn. Hij heeft een vermogen van 2100 Watt.

Je kan de föhn gebruiken op één van de vier verschillende warmtestanden en twee verschillende blaassnelheden. Om het haar te fixeren gebruik je de koude luchtstand. Je kan de föhn in maar liefst 6 verschillende kleuren kopen, er zit er dus vast een bij die jij mooi vindt. Hij wordt geleverd inclusief blaasmond.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 520 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2100 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 110,-


Parlux 385 Power Light

Met de Parlux 385 Power Light föhn je je haren met een maximale luchtstroom van 79m ³/uur. Hierdoor sta je niet lang te föhnen, maar is je haar zo droog. Zonder hittebeschadiging natuurlijk, dankzij de keramische en ionische technologie. Voorzien van 2 snelheden en 4 temperatuurstanden.

De föhn is 13% lichter dan zijn voorganger de Parlux 3800. Dit komt door de nieuwe K-Lamineringsmotor met een vermogen van 2150 Watt. Daarnaast is ook zijn prestatie en levensduur verbeterd. Alle componenten van de föhn zijn 100% recyclebaar. Bij de föhn krijg je twee blaasmonden.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 452 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2150 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 110,-


Parlux Fohn 3500

Als laatste hebben we nog de Parlux Fohn 3500. Een professionele föhn met goede specificaties. Zo beschikt hij over ionentechnologie en keramische elementen. Je haar is dus goed beschermd tijdens het föhnen. Hij heeft 4 temperatuurstanden en 2 snelheden. Maar je kunt er ook voor kiezen om de koude lucht stand te gebruiken.

Hij heeft een compact formaat van 17 cm, je kunt hem dus makkelijk meenemen. Hij weegt slechts 460 gram, maar beschikt alsnog over een krachtig vermogen van 2000 Watt. Tijdens gebruik heb je genoeg bewegingsvrijheid dankzij het snoer van 3 meter. Deze Parlux haardroger wordt geleverd met twee blaasmonden.

Warmtestanden: 4
Gewicht: 460 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 110,-


You may also like