5 goede föhns met een oprolbaar snoer

by Rianne

Vind jij het snoer van de föhn ook maar irritant als je hem op wilt ruimen? Deze föhns hebben een oprolbaar snoer waardoor je geen last meer van het lange snoer hebt!

Met één druk op de knop wordt het snoer vanzelf in de onderkant van de föhn gezogen. Handig om de föhn zo klein mogelijk op te bergen.

 

BaByliss Föhn Cordkeeper D373E

Deze föhn met oprolbaar snoer is een Babyliss föhn. Hij ziet er mooi uit met een rosé gouden touch. Ook is hij lekker licht in gewicht zodat je hem makkelijk mee kunt nemen. Over pluizig haar hoef je je geen zorgen te maken want hij maakt gebruik van negatieve ionen.

De föhn heeft 3 warmtestanden, 2 snelheden, een coolshot functie, een blaaskracht van 90 km/u, een keramisch filter tegen hittebeschadiging, DC-motor en een snoer van 1,95 meter. Bij de föhn krijg je een diffuser en twee blaasmonden.

Warmtestanden: 3 
Gewicht: 545 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 195 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp › 
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-

 

Carmen Easy Cord HD3130

Of ga je liever voor een Carmen föhn? Dan is deze föhn geschikt voor jou, het is een nette Carmen föhn met oprolbaarsnoer doormiddel van één druk op de knop. Wat de föhn speciaal maakt is zijn ECO-modus die je aan kan zetten. Hierdoor verbruikt de föhn maar 1200 Watt in plaats van zijn maximale 2000 Watt.

De ionenfunctie zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten zodat je haar minder statisch is en gaat glanzen. Verder heeft de föhn een DC-motor, een ophangoog, 2 jaar garantie en een uitneembaar filter. Bij de föhn krijg je één blaasmond. In de reviews wordt de föhn als zwaar ervaren, helaas kan ik nergens zijn gewicht achterhalen.

Warmtestanden: 3 
Gewicht: – Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

 

Beurer HC55

Alsof het een ongeschreven regel voor föhns met een oprolbaarsnoer is, heeft ook deze Beurer föhn een rose gouden touch wat hem erg chique maakt. Het is een krachtige föhn met maar liefst 2200 Watt vermogen. Hij beschikt over de ionische functie en keramische elementen.

De föhn beschikt over 3 verwarmingsstanden, 2 blaasstanden, een koude lucht stand, krachtige AC-motor, een soft touch oppervlak, een ophangoog, verwijderbaar veiligheidsfilter, blaasmond en diffuser. Ook al is het snoer oprolbaar, het is wel een kort snoer van 150 cm, wat een nadeel kan zijn.

Warmtestanden: 3 
Gewicht: 625 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-

 

BaByliss D372E

De Babyliss D372E is ook een goede, eenvoudige optie. Het is een föhn die al lange tijd op de markt is, dus waarschijnlijk zal die binnenkort vervangen worden. Hierdoor heeft hij wel een groot aantal reviews, waarvan ze hem allemaal 3 of meer sterren geven.

Het is een eenvoudige föhn met DC-motor, 2000 Watt vermogen, 3 warmte standen, 2 snelheden en koude lucht stand. Hij heeft een normaal snoer van 165 cm en bij föhn krijg je een blaasmond en diffuser. Hij beschikt helaas niet over negatieve ionen of keramische elementen. Ook zijn gewicht kan na een tijdje föhnen best zwaar worden.

Warmtestanden: 3 
Gewicht: 920 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 165 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp › 
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 45,-

 

AEG Haardroger HT 5650

Bij het merk AEG zal je waarschijnlijk niet zo snel aan föhns denken, maar ze hebben verschillende goede föhns op de markt gezet. Een daarvan, de HT 5650, met intrekbaar snoer. Het handige aan deze föhn naast het oprolbaar snoer is zijn handgreep, deze is inklapbaar. Hierdoor is hij nóg kleiner en ideaal voor op reis.

Hij heeft verder een coolshot functie, 360° draaibare blaasmond, bescherming tegen oververhitting, ionenfunctie en een afneembaar filter. Helaas heb ik geen reviews kunnen vinden om te kijken of gebruikers tevreden met de föhn zijn.

Warmtestanden: 3 
Gewicht: 950 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 160 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-

You may also like