Top 10 föhns met diffuser

by Rianne

Een föhn met diffuser kopen? Met een diffuser kan je volume en krullen creëren. Dit zijn de 10 beste föhns met diffuser.

Ik heb hierbij gekeken naar de specificaties, reviews, eigen ervaring en de prijs. Alle 10 van deze lijst zijn goede föhns die vaak verkocht zijn en meerdere reviews hebben. Uiteraard worden ze ook allemaal verkocht inclusief diffuser.

 

Remington AC8820 Keratin Protectföhn met diffuser

Dit is zeker een geschikte föhn voor mensen met lang, dik of krullend haar. Hij is krachtig en komt samen met een diffuser waardoor je volume kunt creëren. Ook beschikt hij over ionen én keramische technologie zodat je haren glanzend zijn en niet beschadigd worden tijdens het föhnen.

Het is zelfs een met amandelolie geïmpregneerde föhn waardoor je haar zachter en sterker wordt. Naast dat de föhn er mooi uitziet heeft hij ook goede reviews en een goede prijs. Bij deze föhn krijg je een diffuser, twee blaasmonden en maar liefst 5 jaar garantie. Het snoer is lekker lang, 3 meter. Enige nadeel is dat hij door de krachtige motor wat aan de zware kant is.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1259 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

BaByliss 6000E Pro Digital Dryer

Een ideale föhn voor krullenbollen! Hij beschikt over ionentechnologie en keramische warmte-elementen zodat je zo min mogelijk pluis over houdt na het föhnen. Het is een digitale föhn waardoor hij ook nog is lekker licht is, dus geen lamme armen na het föhnen. Hij komt met een diffuser,  twee blaasmonden en je krijgt tot wel 7 jaar garantie.

HIj heeft een snoer van 280 cm, weegt maar 448 gram en heeft een vermogen van 2200 Watt. De föhn heeft ook een koudelucht stand die je niet de hele tijd in hoeft te drukken. Ook nog 2 warme standen en 3 snelheid standen. Sneller je haar drogen? Er zit ook een turbo knop op. Als we BaByliss mogen geloven gaat deze föhn tot wel 10.000 uur mee.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 448 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

Remington Air3D D7779

Deze Remington is ook zeker een goede optie. Hij is aan de prijzige kant, maar je krijgt er ook wat voor terug. Hij beschikt over ionentechnologie en keramische warmte-elementen voor extra glans en zachte haren. Zijn 3D luchtstroom techniek maakt hem uniek. Dit zorgt voor een snel resultaat maar ook dat je haar niet op een plek te warm wordt. De warmte wordt beter verspreid.

Hij heeft een lekker lang snoer van 3 meter. Over het gewicht hebben ze goed nagedacht, het zwaarste gedeelte zit namelijk bij het handvat waardoor hij lekker in de hand ligt. Het is een goede diffuser föhn met reviews die zeer enthousiast zijn. Hij heeft goede functies en als je graag gebruik wilt maken van een 3D luchtstroom techniek is deze föhn zeker de investering waard.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 576 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 125,-

 

Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585

Als je op zoek bent naar een goede krachtige föhn dan is deze Braun Satin Hair 5 zeer geschikt. De föhn maakt gebruik van een optimale droogtemperatuur samen met een groot luchtvolume waardoor je haar binnen no-time droog is en in model zit. HIj gaat pluis tegen dankzij de ionentechnologie.

Hij heeft een kabel van 1,8 meter, een ophangoog om hem eenvoudig op te bergen, een infrarood verwarmingssysteem en een licht en ergonomisch ontwerp. Er zitten twee warmte standen op plus een koudelucht stand. Daarnaast heeft hij ook twee snelheden. Bijna alle reviews zijn enthousiast over de föhn. Een minpunt: Als je lang haar hebt kan deze vast komen te zitten aan de achterkant van de föhn.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 879 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2500 W
Snoerlengte: 180 cm  Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 40,-

 

Remington AC9096 Silk

Deze Remington is veel verkocht en heeft goede reviews. Dat is ook niet zo gek als je naar zijn functies kijkt en daarna naar de prijs. Hij heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De ionen en keramische technologie zitten erop, heeft een true coldshot functie waarmee je je haarstijl kan fixeren en en een lekker lang snoer van 3 meter.

Hij heeft een krachtige motor met een maximale blaassnelheid van 140 km/h. Er zit ook een turboboost functie op die er helemaal voor zorgt dat je haar zo droog is. Hij heeft 2 snelheden en 3 warmtestanden. De föhn komt inclusief diffuser, een brede blaasmond van 11 mm en een smalle blaasmond van 7 mm.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1316 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2400 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 55,-

 

Philips HP8280/00

Deze Philips föhn zorgt ervoor dat je haar tijdens het föhnen beschermd is en en een gezonde glans krijgt dankzij de ionen en keramische technologie. De föhn gebruikt infraroodtechnologie om zo te bepalen of de temperatuur nog goed staat en deze eventueel aan te passen. HIj komt met een diffuser en een blaasmond.

Hij heeft maar liefst 6 verschillende warmte standen inclusief koude lucht stand. Ook heeft hij 6 snelheden voor volledige controle over je look. Hij heeft een maximale blaassnelheid van 120 km/h. De snoerlengte is 2,5 meter wat normaal is. Verder kan de föhn iets aan de zware kant zijn maar hij heeft wel een mooie uitstraling en goede prijs.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1529 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 80,-

 

Remington D5017 Pro 2100

Dit is een goedkope Remington föhn met diffuser. Het is een goedkope föhn met toch ionentechnologie en keramische elementen. Hierdoor wordt je haar alsnog goed verzorgd tijdens het föhnen. Dit zie je niet zo vaak bij een föhn voor 30 euro. Het unieke bij deze föhn is dat je een opbergtas krijgt met daarin ook nog is een ronde föhnborstel en een platte borstel.

Hij heeft drie warmtestanden en twee snelheden. Er zit ook een koudelucht stand op voor een stevig kapsel. Het snoer is wat kort, 180 cm, en de föhn kan wat zwaar aanvoelen. Er zit een diffuser en een blaasmond bij, dus je hebt een complete set. Er zijn hier en daar wat negatieve reviews, maar de meeste zijn positief.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1431 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Mediamarkt ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 35,-

 

BaByliss Sensor 6500FRE

Voor deze slimme BaByliss föhn betaal je misschien iets meer, maar je krijgt er ook veel voor terug. Zo heeft hij een digitale motor, wat ervoor zorgt dat hij krachtig en licht van gewicht is. Hij heeft maar liefst vijf verschillende snelheden en drie warmtestanden. Ook zit er een koude lucht stand op.

Uiteraard zitten er ook ionentechnologie en keramische warmte-elementen op de föhn. De föhn wordt geleverd met een blaasmond, een diffuser en een satijnen reisetui. Hier kan je de föhn in doen tijdens het reizen waardoor hij minder snel beschadigd. Deze föhn met diffuser is lichter, stiller en energiezuiniger dan andere föhns. Zeker de investering waard.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

Philips BHD176/00

Deze Philips föhn heeft een professionele AC-motor met maar liefst zes snelheid standen. Hij haalt luchtsnelheden tot 95 km/u en heeft drie warmtestanden waaronder ook een koude lucht stand. De ThermoProtect-temperatuurinstelling zorgt voor de optimale temperatuur en beschermt je haar tegen oververhitting.

De föhn is voorzien van een 180 cm snoer, ionentechnologie tegen statisch haar, 2200 Watt vermogen, een ophanglus, een stylingcompressor van 7 mm en uiteraard een diffuser. Het is een prima föhn, maar toch zijn de reviews verdeelt.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1056 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 40,-

 

Carmen HD2195

Als laatste de Carmen HD2195.  Het is ook meteen de goedkoopste van deze top 10. Er zit namelijk geen ionentechnologie of keramische elementen op. Toch is het zeker een föhn om op te noemen. Hij heeft een goede blaaskracht en maakt je haar snel droog. De diffuser die bij de föhn komt is erg fijn, lekker groot.

De föhn heeft drie warmte standen en twee snelheden. Er zit een cool shot functie op waarbij je je haar fixeert, zo blijft het langer in model zitten. Dit is ook beter voor je haar, zeker als je krullen hebt. Het is een veel verkochte föhn met 100+ reviews. Er zitten hele positieve en wat negatieve reviews tussen. Mijn mening is dat als je geen groot budget hebt, dit een goede optie is voor een föhn met diffuser.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 924 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

You may also like