Een Solis föhn kopen?

by Rianne

Van plan om een Solis föhn te kopen? Bekijk dan deze föhns! Dit zijn momenteel de beste Solis föhns naar mijn mening. Ik heb bij het kiezen gekeken naar de specificaties, de beoordelingen en de prijs.

Solis is in 1908 opgericht in Zurich. Met als doel om het leven van de klant beter te maken door hoogwaardige producten aan te bieden, waaronder föhns. De Solis föhns worden over het algemeen niet zoveel verkocht als bijvoorbeeld Babyfliss föhns, maar ze zijn zeker van goede Zwitserse kwaliteit.

Solis Swiss Perfection 440

Deze Solis föhn heeft een krachtig vermogen van maar liefst 2300 Watt. Hij is dus zeker geschikt voor dik of lang haar. Ook beschikt hij over ionentechnologie die het haar haar doet glanzen en pluisvrij maakt. Het haar wordt namelijk omhult met ionen, die er dus voor zorgen dat het minder pluizig en niet statisch is. Hij is verkrijgbaar in het zwart of violet.

Dankzij de keramische technologie wordt de hitte goed over het haar verdeeld, zodat je haar niet beschadigd tijdens het föhnen. Elk gewenst kapsel is mogelijk, want de föhn heeft twee verschillende snelheden, drie warmtestanden, een cold shot functie en wordt geleverd met een stylingmondstuk. Deze föhn is meerdere keren gekozen tot winnaar van de ‘The Hairworld World Cup’. De reviews zijn allemaal positief over deze föhn!

Warmtestanden:  3
Gewicht: 530 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 75,-

 

SOLIS Fast Dry 381

Deze Fast Dry van Solis zorgt ervoor dat je haar binnen no-time droog is. Hij heeft een vermogen van 2200 watt die een maximale droog snelheid van 110 km/u kan bereiken. Dit met 26 mbar aan luchtdruk, wat 27 liter luchtuitstoot per seconde is. Klinkt heel indrukwekkend, maar is dit ook echt zo? In de reviews is er niemand die dit ontkracht of er negatief over is.

Uiteraard maakt de föhn gebruik van ionentechnologie en een keramische toermalijn zodat de hitte wordt verdeeld en je haren worden omhult met ionen. De Solis föhn heeft een ergnomische greep voor zowel links als rechtshandig gebruik. Hij heeft drie snelheden en drie warmtestanden. Ook een koude, om je look mee te fixeren. Bij de föhn krijg je één blaasmond. Hij is te koop in maar liefst vijf verschillende kleuren.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 480 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

 

Solis Light & Strong 422

Op zoek naar een Solis föhn die licht maar ook sterk is? Deze föhn weegt slechts 420 gram. Lekker licht dus! Geen last van lamme armen. Ondanks dat hij licht is heeft hij toch meer luchtdruk dan vergelijkbare föhns van deze klasse. Ook is hij net zoals bovenstaande föhns voorzien van tourmaline, keramische en ionentechnologie.

Je kunt de föhn instellen met twee snelheden, drie warmtestanden of de koude lucht knop. De koude lucht fixeert je look en zorgt ervoor dat deze langer in model blijft zitten. Verder heeft de föhn een anti-slip handgreep, een afneembare filter aan de achterkant en bescherming tegen oververhitting. Hij heeft weinig reviews, maar ze zijn wel allemaal positief.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

 

SOLIS Silent & Power 449

Deze föhn van Solis wordt beschreven als stil en krachtig. Hij heeft niet veel reviews, maar die er zijn beweren ook echt dat hij minder geluid maakt dan hun vorige föhns. Het is een föhn met een Dc-motor van 1800 Watt. Met een maximale blaassnelheid van 110 km/u is dat toch best wat power.

Hij is geschikt voor zowel rechts en linkshandigen, heeft twee in te stellen snelheden, drie warmtestanden en een cold shot functie. De föhn is ook voorzien van tourmaline, keramische en ionentechnologie. Gladder haar en meer glans! Ook deze heeft een anti-slip handgreep, 5 jaar garantie, een afneembare haarfilter, een meegeleverd stylingmondstuk en bescherming tegen oververhitting.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 440 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 180 cm

Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

You may also like