Beste Beurer föhns

by Rianne

Een Beurer föhn iets voor jou? Beurer is een Duitse fabrikant van verschillende elektrische apparaten. Het bedrijf begon in 1919 met elektrische dekens. Vandaag de dag heeft Beurer meer dan 2.200 producten op de markt waaronder ook föhns.

 

Beurer HC50

Deze Beurer föhn is lekker krachtig, hij heeft een motor met een vermogen van 2200 Watt. Daarnaast beschikt hij over een ionenfunctie met drie verschillende niveaus: geen, weinig of veel ionen. Zo beslis je dus zelf hoe glad je je haar wilt hebben en welke hoeveelheid ionen bij jouw haar past. Deze functie heb ik nog niet eerder gezien in een ander merk föhn, en maakt deze föhn dus uniek.

Verder heeft de föhn 3 warmtestanden en 2 ventilatorsnelheden. Ook zit er een koude lucht stand op, een normaal snoer van 1,5 meter en een lus om de föhn op te hangen. Je krijgt bij deze Beurer föhn een diffuser en een smal mondstuk. Het mondstuk is voorzien van een geluidsdemper zodat de föhn minder herrie maakt.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 686 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 150 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 40,-

 

Beurer HC25 – Reisföhn

Dit is een veel verkochte Beurer reisföhn. Hij is klein en heeft handige functies zodat hij mee op reis kan. Zo kan je de voltage kiezen, om ervoor te zorgen dat hij wereldwijd werkt. Ook de inklapbare handgreep is erg handig, hierdoor past hij gemakkelijk in je koffer of tas.

Ondanks dat hij klein is, zit er gewoon een ionenfunctie op. Zo heb je zelfs op reis glanzend en pluisvrij haar! Ook beschikt hij over 2 warmtestanden, 2 snelheden, een koude lucht stand en 1600 Watt vermogen. Hij is lekker licht en doet wat hij moet doen, dat kun je wel lezen in de vele positieve reviews.

Warmtestanden: 2
Gewicht: 430 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1600 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

 

Beurer HC80

De Beurer HC80 is ook een goede keuze. Het is een sterke en krachtige föhn met een 2200 Watt AC-motor. Hij beschikt over ionentechnologie met verschillende standen wat ervoor zorgt dat je haarschubben sluiten. Doordat de haarschubben sluiten na het föhnen wordt je haar glanzend en pluisvrij.

De föhn heeft 3 warmtestanden, 2 snelheden, een coolshot functie, een normaal snoer van 1,5 meter en een automatische hitte bescherming. De föhn komt met een smal mondstuk waar je stijl haar mee kunt creëren en een diffuser voor volume.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 761 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 50,-

 

Beurer HC55

Waarchijnlijk zie je al direct wat deze Beurer föhn handig en uniek maakt. Zijn snoeroprolfunctie! Hierdoor bespaar je ruimte en zo’n lang snoer is vaak alleen maar onhandig. Zelf heb ik ook een föhn gehad met kabel opwikkeling en het is echt fijn om dat te hebben.

Naast de snoeroprolfunctie is hij ook voorzien van ionenfunctie, keramische elementen, 3 warmtestanden en twee blaasstanden, een koude lucht stand, een verwijderbare veiligheidsfilter, een diffuser en smalle blaasmond.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 625 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-

 

Beurer HC60

Als laatste de Beurer HC60 föhn. Dit is een milieuvriendelijke föhn aangezien hij een verbruik heeft van 1400 Watt, maar dezelfde resultaten geeft van een 2000 Watt föhn. Ook dik haar, of een bos met krullen zou je hier alsnog goed droog mee kunnen krijgen.

De aan en uit knop van deze föhn is een touch knop. Wanneer deze word aangeraakt schakelt hij automatisch aan of uit. Naast dit technische snufje beschikt de föhn over 3 warmtestanden, 2 blaasstanden, een led display, een koude lucht stand die vergrendelbaar is, oververhitting bescherming, een diffuser en smalle blaasmond.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 506 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1400 W
Snoerlengte: 120 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 45,-

 

You may also like