De beste Carmen föhns op een rij

by Rianne

Een Carmen föhn kopen? Dit zijn de beste Carmen föhns die te koop zijn in Nederland. Bij het zoeken heb ik gekeken naar de specificaties, reviews, prijs en mijn eigen ervaring.

Het merk Carmen dat naast föhns een complete collectie beautyproducten verkoopt bestaat al meer dan 50 jaar. Ze maken producten die eenvoudig in gebruik zijn voor vaak een goede prijs. Het merk is bekend geworden door de elektrische krulset in 1963. Hiervoor waren er alleen nog maar krullers die je ’s nachts in moest houden. Maar hier maakte Carmen dus een eind aan. Daarna ging Carmen ook andere stylingsapparaten toevoegen aan hun assortiment.

Carmen Salon Performance HD2195 – Föhn

Deze Carmen föhn is toch wel een veel verkochte föhn. De prijs-kwaliteit verhouding is bij deze föhn goed. Hij heeft meer dan 100 reviews op bol.com. Hij is voorzien van twee luchtsnelheden en drie warmtestanden plus cool shot functie voor koude lucht.

Bij de föhn krijg je een blaasmond voor een geconcentreerde luchtstroom en een diffuser voor goede volume. De diffuser is lekker groot zodat er veel haren gelijkertijd gedroogd kunnen worden. Bij de föhn zit een lang snoer van 2,5 meter, een uitneembaar filter voor eenvoudige reiniging, een ophangring en twee jaar garantie.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 924 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

 

Carmen High Performance HD2390 – Föhn

Dit is een lekkere krachtige föhn met maar liefst 2300 Watt vermogen. Hierdoor droog je je haar binnen no-time. Ideale föhn dus voor mensen met lang of dik haar. Ook deze Carmen föhn heeft twee luchtsnelheden en drie warmtestanden, een ophangring en een uitneembaar filter voor eenvoudige reiniging.

Dankzij de cool shot functie blijft je haar beter in model zitten en kan je je haar föhnen op een hele veilige manier. Hij weegt 871 gram en heeft een goede AC-motor. De föhn wordt geleverd met één blaasmond en diffuser.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 871 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

 

Carmen Pro Performance HD5500 – Föhn

Deze föhn heeft een lekker lang snoer van 3 meter, ionische technologie die ervoor zorgt dat je haar niet statisch of pluizig wordt en een goede AC-motor met hoog vermogen. Hij heeft een paar reviews die wel positief zijn, maar toch zeggen dat de föhn best zwaar kan worden na even föhnen.

De föhn is goed vormgegeven en ligt hierdoor lekker in de hand, is stevig en werkt goed. Hij heeft verder 3 warmtestanden, 2 snelheden, een cool shot functie, een grote meegeleverde diffuser, een uitneembare luchtfilter en een slanke blaasmond met lamellen.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1246 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 50,-

 

Carmen Haardroger Pro AC AC5200 – Föhn

Deze elegante Carmen föhn is niet zo duur én beschikt over ionen- en keramische technologie. Je bent hierdoor af van je statisch haar en het maakt het stylen van je haar een stuk gezonder. Hij is voorzien van 2 snelheden en 3 temperatuur instellingen, een blaasmond  en een diffuser.

Er zit een krachtige AC-motor in wat veel kappers ook gebruiken. Dankzij de cool shot functie kan je ook met koude lucht föhnen. Er zit een kabel bij van 180 cm lang, een afneembare filter wat schoonmaken makkelijk maakt, een ophanglus en 2 jaar garantie. De föhn heeft niet veel reviews, deze zijn wel allemaal positief.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1074 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 30,-

 

Carmen Ultimate Performance HD3500 – Föhn

Naast dat deze Carmen föhn er mooi en lief uitziet, kan hij degelijk wat. Het is een compacte föhn met 2200 Watt vermogen en AC-motor. Het is een stevige föhn die niet snel kapot zal gaan. Het nadeel hiervan is dat hij wat zwaar aan kan voelen. Maar dit vind je niet terug in de reviews, die zijn positief!

Met één druk op de knop gebruik je de koudelucht stand. Of toch liever warme lucht? Er zijn drie verschillende warmtestanden en snelheden. Voor glanzend haar maakt de föhn gebruik van ionentechnologie. De föhn wordt geleverd met een blaasmond en een diffuser voor extra volume.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1051 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Blokker ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 40,-

You may also like