Beste Max Pro föhns

by Rianne

Op zoek naar een Max Pro föhn?

Max Pro is een Nederlands bedrijf dat nog niet zo oud is. Het is opgericht in 2013, in Amsterdam. Het is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de haar styling markt. Ze streven ernaar dat de producten professioneel zijn, makkelijk in gebruik en het haar goed beschermen. Naast föhns produceren ze ook andere haartools, zoals borstels, stijltangen en krultangen.  Na het kopen van een Max Pro föhn kan je levenslang garantie krijgen door het product te registeren bij Max Pro.

Op dit moment heeft Max Pro nog maar twee föhns op de markt gezet. Het zijn allebei twee goede föhns die ik hier ga bespreken.

 

Max Pro Xperience Föhn


Deze föhn heeft een goede AC-motor die 1600 Watt vermogen heeft. Hij maakt gebruik van ene speciale technologie wat ervoor zorgt dat het minder tijd kost om je haar droog te fohnen. Hij heeft verschillende standen, twee snelheden en drie warmtestanden.

Uiteraard zitten er op deze professionele föhn keramische elementen en ionentechnologie. De negatieve ionen zorgen ervoor dat het haar van binnenuit opdroogt. Hierdoor blijven je haren goed gehydrateerd en krijg je een mooie glans. De föhn ligt lekker in de hand en beschikt ook over een lang snoer van 3,5 meter.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 681 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 1600 W
Snoerlengte: 350 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

 

Max Pro Bliss Föhn


De Max Pro Bliss is net wat beter dan de Max pro Xperience föhn. Zo heeft hij geen vermogen van 1600 Watt, maar een vermogen van maar liefst 2400 Watt. Hierdoor föhn je met gemak ook een volle bos krullen of dik haar droog. Ondanks zijn krachtige motor, is hij ook nog is lichter en weegt maar 585 gram. Het is een duurzame föhn die maar liefst 1200 uur mee gaat. Omgerekend is dit ongeveer 13 jaar, als je elke dag een kwartier zou föhnen.

De föhn beschikt over ionentechnologie en keramische technologie, wat ervoor zorgt dat je haar niet beschadigt, maar juist laat glanzen en antistatisch wordt. De koude lucht functie kan je gebruiken om je look te fixeren. Net als de andere Max Pro föhn heeft hij een AC-motor, twee snelheden, drie warmtestanden en een snoerlengte van 3,5 meter. De Bliss föhn heeft een leuk roze accent rondom de motor wat hem ook nog is luxe eruit laat zien.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 585 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2400 W
Snoerlengte: 350 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 100,-

Allebei de föhns komen met twee blaasmonden. De föhns zijn ook met een diffuser te koop, deze kan je gebruiken om volume of krullen te creëren. Ze hebben ook een deal waarbij je een Max pro föhn krijgt met de Max pro föhnborstel en de verschillende opzet stukken erbij. Zo heb je in één klap alles om je haar goed in model te brengen.

De Max Pro föhns zijn beiden van goede kwaliteit. Ze worden door kappers en andere professionals in het vakgebied gebruikt.

You may also like