Stille föhn kopen? Bekijk deze 6 stille föhns!

by Rianne

Wil je ’s ochtends je haar föhnen maar het liefst niet iedereen wakker maken? Dan bied een stillere föhn een uitkomst. Natuurlijk zal hij nog steeds geluid maken, maar minder dan andere föhns.

Als je een stille föhn zoekt is mijn tip om goedkope föhns met een DC-motor te vermijden. Deze maken over het algemeen het meeste geluid. Ga liever voor een AC-motor of een Digitale motor. Een digitale motor maakt het minst geluid, maar is ook vaak prijziger.

 

BaByliss 6000E Le Pro Digital – Föhn


Deze BaByliss föhn heeft een digitale motor, waardoor hij minder geluid maakt en een constante veilige temperatuur van 70°C kan garanderen. De föhn zorgt met zijn ionentechnologie ook voor langdurig zacht & glanzend haar. De föhn is lekker licht en weegt maar 443 gram.

Hij heeft drie blaassnelheid standen en drie temperatuur standen. Hij heeft een maximale luchtsnelheid van wel 208 km/uur. Het snoer is lang, namelijk 280 cm. Bij de föhn komt een blaasmond en een diffuser. Je kunt tot wel 7 jaar garantie bij deze föhn krijgen. De meeste reviews zijn erg enthousiast over de föhn!

Warmtestanden:  3
Gewicht: 448 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

SOLIS Silent & Power zwart


De naam zegt het al over deze föhn, het is een extreem stille, professionele haardroger. Ondanks dat een DC-motor meer geluid maakt, heb ik toch twee föhns uitgekozen met een DC-motor. Deze heeft ook een DC-motor. Maar ondanks dat hebben de makers ervoor gezorgd dat hij zo min mogelijk geluid maakt door de behuizing.

Naast dat hij stil is heeft hij ionenen en keramische technologie, 1800 Watt vermogen, een anti-slip handgreep, 5 jaar garantie na product registratie, een afneembaar haarfilter, bescherming tegen oververhitting, een snoer van 180 cm en hij weegt minder dan 1 kg. Hij heeft niet veel reviews, maar deze zijn wel tevreden.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 951 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 60,-

 

Remington AC8820 Keratin Protect

Deze föhn is niet speciaal gemaakt om erg stil te zijn, maar als je zo de 70+  reviews leest, is deze föhn voor veel personen stiller dan hun vorige föhn. Overigens zijn de meeste reviews blij met deze föhn als aankoop. Wat zeker niet gek is, het is een goede föhn. Hij beschikt over ionische technologie zodat je haar niet pluizig wordt en een ring waarin keratine- en amandelolie is verwerkt. Dit zorgt voor zachter en sterker haar.

De föhn beschermt je haar tegen hittebeschadiging, heeft een duurzame AC-motor, drie warmtestanden, twee snelheden, een cool shot functie, een uitneembaar rooster en vijf jaar garantie. Bij de föhn komt een diffuser en twee blaasmonden.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1259 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

BaByliss Sensor 6500FRE – Föhn

Deze Babyliss föhn is een slimme föhn met een digitale motor. Hij heeft een hitte-regulerende sensor die maar liefst 366 keer per seconde de temperatuur meet, en zorgt dat deze niet warmer wordt dan 70°C. Dit is de een veilige warme temperatuur om je haar mee te föhnen. Daarnaast zit de ionische functie en de keramische warmte elementen erop.

Deze föhn is best een investering, maar zeker zijn prijs waard. Alle reviews zijn positief. Hij is energiezuinig, lichtgewicht en super stil. In de beschrijving staat zelfs dat hij de stilste föhn ter wereld is in combinatie met zijn grote blaaskracht. Hij heeft namelijke gewoon een vermogen van 2100 Watt waarmee hij een blaassnelheid van 208 km/u bereikt.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 100,-

 

Remington Air3D D7777 – Föhn

Ook dit is een föhn met een DC-motor. Maar ondanks dat, wordt hij wel als stil ervaren. Er hangt ook niet voor niks een prijskaartje aan de föhn. Het is een professionele föhn met goede functies. Alle reviews zijn ook erg te spreken over het product. De föhn heeft een unieke 3Dluchtstroming, deze krachtige luchtstroming droogt je haar in een mum van tijd.

Het zwaartepunt van de föhn zit in het handvat, hierdoor lijkt de föhn lichter maar maakt hij dus ook minder geluid. De föhn beschikt over 3 temperatuurstanden en 2 snelheden. Daarnaast is de föhn voorzien van ionische conditioningtechnologie die ervoor zorgt dat je haar prachtig gaat glanzen.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 450 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Mediamarkt ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

Braun Satin Hair HD 785

De Braun Satin Hair 7 is een professionele föhn met een AC-motor waarmee je ook professionele resultaten bereikt. Alsof je net van de kapper komt! De föhn heeft voor de temperatuur en blaassnelheid twee standen. Er zit een Thermo Sensor op die de temperatuur controleert en zorgt dat deze niet te heet wordt.

Ook beschikt de föhn over een goed ventilatorsysteem en IONTEC-technologie wat pluizend haar tegen gaat. Bij de haardroger krijg je een professioneel mondstuk en diffuser. De reviews zijn over het algemeen positief, maar toch vinden de meesten dat hij wel lawaai maakt.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 1197 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 200 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

You may also like