De beste ghd föhns

by Rianne

Op zoek naar een goede ghd föhn? Dan zit je hier goed! Ghd is een Brits bedrijf opgericht in 2001 toen ze begonnen met een totaal nieuw haarstijl product. Sindsdien zijn ze steeds groter geworden en zijn ze ook begonnen met het verkopen van föhns. De naam van het merk, ghd, staat voor ‘good hair day’.

Ghd Air

ghd Air

Deze ghd föhn beschikt over een krachtig vermogen van 2100 Watt. Dit is voor de meeste haartypes genoeg. Na het föhnen heb je prachtig glanzend haar dankzij de ionische functie. De negatieve ionen zorgen als het ware voor een beschermlaagje om je haren waardoor deze gladder worden en gaan glanzen.

Je kan föhnen op één van de 3 warmtestanden en 2 snelheden. Sta je ver van het stopcontact? Dat is met een ghd föhn geen probleem, want de meeste hebben een snoer van 3 meter lang. Verder heeft hij een goede AC-motor, ergonomisch design en een coolshot functie. Bij de föhn krijg je twee blaasmonden.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1540 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2100 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Motor: AC-motor
Prijs: ± € 130,-


Ghd Helios Föhn

GHD Helios, ghd föhn

Een mooie ghd föhn met krachtige luchtstroom van 120 km per uur. Naast zwart is hij ook in het wit, bruin en blauw verkrijgbaar. De föhn beschikt over Aeroprecis™ technologie, deze technologie heeft ghd ontwikkeld. Het is een combinatie van interne aerodynamica en een contour mondstuk die de krachtige luchtstroomkan concentreren. Zo heb je zelf de totale controle tijdens het föhnen.

Ondanks dat hij föhn met een hoge snelheid maakt hij niet veel lawaai, dankzij het akoestische technologiesysteem. Verder ligt hij lekker in de hand, beschikt hij over ionentechnologie voor glanzend haar en heeft hij een snoer van 3 meter lang. Zijn enige minpuntje is wellicht de DC-motor, deze is ouder dan een AC-motor.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1540 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Motor: DC-motor
Prijs: ± € 170,-


Ghd Flight

ghd flight

Op zoek naar een ghd föhn voor je volgende reis? Deze ghd flight föhn is daar helemaal geschikt voor! Hij is compact, kan opgevouwen worden en weegt nog geen halve kilogram! Ondanks zijn kleine formaat heeft hij nog een vermogen van 1400 Watt, waar je prima je haren mee kunt drogen.

Uiteraard beschikt hij over universele voedingsspanning (120V & 240V) zodat je hem in verschillende landen kunt gebruiken. Hij heeft een krachtige luchtstroom met een temperatuur van 65°C, die je zelf ook kouder kan instellen. Bij de föhn wordt één afneembaar mondstuk en een beschermende dustbag geleverd.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 422 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1400 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl ›
Motor: DC-motor
Prijs: ± € 65,-


Ghd Aura Hairdryer

ghd Aura Hairdryer

Voor maximale volume en glans kies je de Aura föhn van ghd. Deze föhn beschikt namelijk over de laminair® technologie, die voor een meer geconcentreerde luchtstroom zorgt. Daarnaast kun je dichterbij de haaraanzet föhnen, dankzij de Cool Wall® technologie. Dit is een ring van koele lucht die rond de hete lucht wordt gecreëerd. Op deze manier kan je ook bij de aanzet volume maken.

Hij heeft een lang snoer van maar liefst 4 meter, dit kan een voordeel of nadeel zijn, dat is persoonlijk. Verder is hij voorzien 3 warmtestanden, 2 snelheden, een koudelucht stand, afneembaar filter, nieuwe generatie AC-motor, ionentechnologie. Ook de reviews zijn erg positief over deze föhn.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1540 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 400 cm
Motor: AC-motor
Prijs: ± € 200,-


You may also like