6 goede föhns met keramische technologie

by Rianne

Op zoek naar een keramische föhn? Hier heb ik 6 goede keramische föhns neergezet, naar mijn persoonlijke mening. Ik heb ze uitgekozen op hun specificaties, de reviews en de prijs.

Waarom zou je voor een keramische föhn gaan?

De keramische technologie zorgt ervoor dat er een constante, veilige temperatuur wordt uitgeblazen. Hiermee voorkom je dus hittebeschadiging en blijft je haar mooi en gezond! Zeker een aanrader als je vaak je haar föhnt.

 

Remington Silk Dryer AC9096


De Remington Silk Dryer is zeker een goede keramische föhn. Daarnaast beschikt hij ook over ionische conditionering en een krachtige 2400 Watt AC-motor die een maximale blaassnelheid van 140 km/h heeft. Deze AC-motors gaan langer mee dan een DC-motor. De ionen zorgen ervoor dat het haar niet statisch wordt en gemakkelijk te stylen is. Het snoer van deze föhn is lekker lang, namelijk 3 meter.

Er zitten drie verschillende warmte standen op, twee snelheden, een turbofunctie en een cold shot functie. Als je als laatste nog even met de cold shot functie je haar föhnt, zal je look langer blijven zitten. Bij de föhn wordt een smalle blaasmond van 7 mm, een brede blaasmond van 11mm en een diffuser meegeleverd. Je krijgt 5 jaar garantie bij deze föhn. De reviews zijn erg positief, kan wel wat zwaar aanvoelen vinden sommige.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1316 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2400 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Philips Moisture Protect HP8280/00


Deze Philips föhn heeft naast zijn keramische coating ook een mooi design. Ook beschikt hij over ionentechnologie en een Moisture Protect-sensor. Via infraroodtechnologie houdt hij voortdurend in de gaten of de temperatuur niet te warm wordt, en past deze dan ook aan. Dit allemaal om je haar niet te beschadigen en je natuurlijke vochtbalans te behouden.

De föhn heeft maar liefst zes snelheden en warmtestanden, zodat je de totale controle hebt. Inclusief een cold shot functie. De reviews zijn over het algemeen positief. Wel kan hij bij lang föhnen zwaar worden. Bij de föhn krijg je een mondstuk en diffuser om je look mee te creëren.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1529 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 250 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

 

BaByliss 6614E Pro Express


Deze Babyliss is ook een goede keuze. Je haar wordt niet statisch of pluizig door het föhnen dankzij de ionentechnologie en de keramische technologie beschermt je haar tegen hittebeschadiging. Hij heeft een professionele AC-motor van 2300 Watt met een maximale blaassnelheid van 120 km/uur.

Met de maar liefst 6 verschillende temperatuurinstellingen heb je alle keuze om je haar naar wens te föhnen. Je kunt een look maken met een van de twee blaasmonden die je bij deze föhn krijgt. Om je look te fixeren föhn je op het laatste moment nog even met de koude lucht stand. Verder heeft hij een relatief lang snoer en 100+ reviews die op een paar na allemaal tevreden zijn.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 958 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 270 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Remington Keratin Protect AC8820

Deze keramische föhn heeft ook al zo’n mooi design. Naast dat hij er goed uitziet, heeft hij ring waarin keratine- en amandelolie is verwerkt. Deze geeft microconditioners af tijdens het föhnen waardoor je haar veerkrachtiger en mooier wordt. Naast dat beschikt hij ook over ionentechnologie voor pluisvrij haar, en de keramische coating die de warmte gelijkmatig verdeeld over het haar.

Hij heeft een krachtige AC-motor van 22000 Watt, drie temperatuur en twee blaasstanden, een cool shot functie, 5 jaar garantie, een lang snoer van 3 meter, een afneembaarfilter en een ophangoog. Bij de föhn krijg je een blaasmond voor prachtig stijl haar en een diffuser om volume te creëren. Aangezien hij een krachtige motor heeft, wordt de föhn ook iets zwaarder. Bij lang föhnen kan dit irritant zijn.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 1259 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

BaByliss Sensor 6500FRE – Föhn


Deze Babyliss keramische föhn heeft een prijskaartje, maar dat is zeker niet voor niks. Het is namelijk een föhn met een digitale motor. Hierdoor heeft hij veel blaaskracht maar wordt hij niet zwaar. Ook gaan ze langer mee dan andere motoren. Daarnaast heeft de föhn een hitte-regulerende sensor, deze meet 366 keer per seconde de temperatuur en zorgt ervoor dat deze nooit te heet wordt.

Ook is de föhn intelligent. Wat houd dit in? Nou, hij herkent welke tool je op de föhn zet (blaasmond of diffuser) en hier past hij de luchtdruk op aan. Verder is hij lekker stil, energiezuinig en licht van gewicht. Op één review na zijn ze allemaal fan van het product. Hij heeft een mooi design, een koude functie die echt koud is en maakt weinig geluid. Mocht je het budget hebben is het zeker de investering waard!

Warmtestanden:  3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 120,-

 

Philips DryCare Pro BHD177/00


Als laatste de Drycare Philips föhn. De föhn beschikt over een goede AC-motor die een luchtsnelheid tot 105 km/u bereikt. Ook zit er ionentechnologie op en geeft hij 4 x meer ionen dan voorgaande Philips-modellen. Hierdoor is het resultaat nog gladder en glanzender haar.

Hij is voorzien van zes flexibele snelheids- en temperatuurinstellingen, een koude blaasstand functie, 2300 Watt vermogen, een volumediffuser, een mondstuk en ThermoProtect-temperatuurinstelling. De ThermoProtect zorgt ervoor dat de föhn altijd de optimale droogtemperatuur uitblaast. De haardroger heeft veel blaaskracht, maar wordt hierdoor ook wel zwaar ervaren in de reviews.

Warmtestanden:  6
Gewicht: 1154 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 200 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 55,-

You may also like