De beste Revlon föhns

by Rianne

Op zoek naar een goede Revlon föhn? Revlon is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1932. Het merk is wereldwijd bekend in de cosmetica branche. Dit zijn 5 van hun goede föhns die online in Nederland te koop zijn.

Revlon RVDR5823E1 haardroger

Revlon RVDR5823E1 haardroger

Voor een mooie prijs heb je deze goede Revlon föhn. Hij is lekker licht van gewicht en zorgt voor pluisvrij haar dankzij de ionentechnologie. De negatieve ionen vormen een beschermlaagje op de haren heen waardoor ze hun vocht behouden en gaan stralen.

De föhn werkt met een goede AC-motor, deze gaan langer mee dan DC-motors. Hij heeft drie warmtestanden, 2 snelheden en een koude lucht stand. Verder heeft hij een kort snoer van 1,5 meter. Dit kan voor sommige een nadeel zijn, en voor sommige mensen een voordeel. Bij de föhn krijg je een blaasmond om het haar mooi glad te föhnen.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 689 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 30,-


Revlon RVDR5229E haardroger

Revlon RVDR5229E haardroger

Of ga je voor deze inklapbare Revlon föhn? Hij heeft een mooi roze kleurtje en is erg handig voor op reis. Zo weegt hij slechts 500 gram én kan je hem inklappen. Hierdoor kan je hem compact opbergen in je tas of koffer. Let wel op, verwacht geen kleine föhn. Hij is net zo groot als de meeste föhns.

Je kan föhnen op één van de 3 warmtestanden en 2 snelheden. Je haren zijn binnen no-time droog, want hij heeft een krachtig vermogen van 2200 Watt. Wat best veel is voor zo’n lichte föhn. Ook op reis heb je geen last van pluizig haar, dankzij de ionische functie! Ook deze heeft een kort snoer van 1,5 meter.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 500 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W 
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 35,-


Revlon RVDR5251E

Revlon RVDR5251E, revlon föhn

Of wordt het toch deze Revlon RVDR5251E? Een zwarte föhn met roze details. De föhn beschikt over een goede AC-motor met 2000 Watt vermogen, 3 warmtestanden en 2 snelheden. Hij ligt lekker in de hand dankzij de soft feel grip.

Ondanks zijn lage prijs beschikt hij toch over tourmaline ionentechnologie. Dit zorgt voor een glanzend resultaat na het föhnen! Na het föhn en kan je de look fixeren door nog even te föhnen met de koude stand. Hij heeft positieve reviews, zo wordt gezegd dat hij lekker krachtig is en robuust aanvoelt.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1100 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 150 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 30,-


Revlon Föhn RVDR5305E

Revlon Föhn RVDR5305E, revlon haardroger

Een goedkope Revlon föhn is er ook, deze föhn heb je voor ongeveer 20 euro. Het is een simpele föhn met niet al te veel functies. Hij heeft twee warmte- en snelheidstanden. Hij is licht van gewicht en inklapbaar, wat hem een ideale reisgezel maakt.

De afmetingen van de föhn zijn ongeveer 14 x 21 x 9 cm. De lengte van het snoer is bij deze föhn iets langer, namelijk 1,8 meter. Dit is een normale lengte voor een föhn. Het vermogen van de motor is 1200 Watt, dit is aan de lage kant en waarschijnlijk niet genoeg voor mensen met dik of lang haar.

Warmtestanden: 2
Gewicht: 500 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1200 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-


Revlon RVDR5206E

Revlon RVDR5206E, revlon fohn

Als laatste deze bijzondere Revlon föhn. Bij deze föhn houd je het haar niet voor de föhn, maar erin! Het is dus een soort van stijltang met lucht. Een veelbelovend product. Voor nu staat hij nog op de vijfde plaats, omdat de reviews nog niet heel overtuigend zijn.

Hij is een stukje duurder dan de andere Revlon föhns, maar daar krijg je ook wat voor terug. Hij heeft een lekker lang snoer van 2 meter, een AC-motor, keramische warmte-elementen en ionentechnologie. Persoonlijk lijkt het me geen fijne manier van föhnen, maar wellicht is het wel iets voor jou.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1221 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 200 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 60,-


You may also like