Top 7 beste Olivia Garden borstels

by Rianne

Op zoek naar een goede Olivia Garden borstel? Op deze pagina hebben we de beste Olivia Garden haarborstels voor je op een rij gezet. De haarborstels van Olivia Garden zijn populair, en niet voor niks. De borstels zijn van degelijke kwaliteit en gaan lang mee. Dit zijn onze favorieten!

Olivia Garden Ronde Borstel

Olivia Garden Borstel

✅ Vaak verkocht ✅ Keramische werking

Deze Olivia Garden Ronde Borstel is is vaak verkocht en populair. Het is een borstel van goede kwaliteit, ideaal om te gebruiken bij het föhnen. De keramische borstel warmt snel op en brengt de warmte van je föhn perfect over op je haar waardoor je beter kunt stylen.

De nylon borstelharen zijn zacht en mild voor je haar, dit maakt hem zeer geschikt voor alle haartypes. Het ioniserende effect van de borstel maakt je haar minder statisch waardoor je een prachtig, glanzend resultaat krijgt.

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


Olivia Garden – FingerBrush

Olivia Garden FingerBrush

✅ Vaak verkocht ✅ Ionische nylon borstelpennen

Zeg vaarwel tegen bad hair days met de Olivia Garden FingerBrush Combo. Deze innovatieve borstel is ontworpen om je te helpen mooie en glanzende resultaten te bereiken. Een veel verkochte Olivia Garden borstel.

De licht gebogen peddelborstel met openingen zorgt ervoor dat de warme lucht uit je föhn overal kan komen en je haar sneller droogt. Deze middelgrote fingerbrush heeft ionische nylon borstelharen en borstelharen van everzwijn, die samenwerken om je glad, glanzend en gezond uitziend haar te geven.

Bekijk deze borstel bij bol.com of bij Haarshop.nl >>


Ceramic+ion Nano Thermic Olivia Garden

Ceramic+ion Nano Thermic Olivia Garden, Olivia Garden borstel

Keramische werking ✅ Werkt tegen pluis

Deze Olivia Garden borstel is perfect voor het in model brengen van je haar. Hij is uiterst zacht voor het haar en de hoofdhuid. De borstelharen hebben antistatische eigenschappen, waardoor je een pluisvrij resultaat krijgt.

Dankzij speciale gaatjes wordt de luchtstroom van de föhn versneld, waardoor de droogtijd korter wordt. De moderne keramische coating warmt snel op en houdt hem lang warm.

Bekijk deze borstel bij bol.com of bij Haarshop.nl >>


iDetangle Memory Flex Double Bristle

iDetangle Memory Flex Double Bristle, Olivia Garden borstel

✅ Masseert de hoofdhuid ✅ Antislip oppervlak

Zoek je een borstel die je haar klitvrij maakt en tegelijkertijd je hoofdhuid masseert? Dan is de Olivia Garden iDetangle iets voor jou. Deze borstel heeft flexibele borstelharen die je hoofdhuid zacht masseren, wat hem de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid maakt.

Daarnaast heeft hij een antislip oppervlak, waardoor je hem minder snel uit je handen laat glijden. Je kunt hem op zowel nat als droog haar gebruiken. Deze goede Olivia Garden borstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


Heat Pro Olivia Garden Borstel

Heat Pro Olivia Garden Borstel

✅ Copper Ceramic Technologie ✅ Werkt tegen pluis

Deze haarborstel van topkwaliteit heeft geavanceerde koper-keramische technologie die snel opwarmt en de warmte langer vasthoudt, zodat je je haar sneller droogt en professionele resultaten bereikt. Het exclusieve Nygard varkenshaar is ontworpen voor maximale hittebestendigheid, zodat je deze borstel op alle soorten haar kunt gebruiken – zelfs op het meest kwetsbare.

Omdat hij gemaakt is van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, is deze borstel gebouwd om lang mee te gaan. Voor extra gemak zorgen de grote ventilatiegaten voor een betere luchtstroom en minder droogtijd. De ergonomische vormgeving maakt hem comfortabel in gebruik en zorgt voor een slipvrije greep

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


Olivia Garden – Ceramic + Ion Supreme

Olivia Garden - Ceramic + Ion Supreme

✅ Werkt tegen pluis ✅ Ligt lekker in de hand

Als je een borstel zoekt die de statische lading in je haar helpt verminderen, dan is dit er een voor jou! De ionische borstelharen helpen de statische lading te verminderen, terwijl het wilde zwijnenhaar het haar glad maakt en glans geeft.

Omdat de nylon haarpunten rond zijn, zijn ze zacht voor zowel je haar als je hoofdhuid. Het ergonomische handvat en lichte gewicht maakt hem gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Zeer geschikt voor regelmatig gebruik.

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


Olivia Garden – EcoHair Paddle Brush

Olivia Garden - EcoHair Paddle Brush, houten borstel

✅ Van bamboe ✅ Werkt tegen pluis

Op zoek naar een milieuvriendelijke en verantwoorde manier om je haar te borstelen? Deze Olivia Garden borstel is gemaakt van bamboe, een 100% hernieuwbare natuurlijke hulpbron.

Dit maakt hem niet alleen goed voor het milieu, maar ook ultra licht en duurzaam. De ionische en everzwijnharen bieden superieure styling en dagelijkse verzorging voor alle haartypes en extensions.

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


You may also like