Goede reisföhns

by Rianne

Ga je binnenkort op reis of lekker op vakantie? Dan is een reisföhn best handig. Vaak zijn ze inklapbaar, lekker licht en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Dit zijn 6 goede reisföhns geselecteerd op hun specificaties, reviews en prijs.

 

Beurer HC25 – Reisföhn

Deze reisföhn kan zoals de meeste reisföhns opgevouwen worden. Dit kan erg handig zijn als je niet zo veel ruimte in je koffer of tas hebt. Daarnaast heeft deze reisföhn ionentechnologie die ervoor zorgen dat je haar niet statisch wordt, maar juist glad en glanzend. Dit is best bijzonder want niet veel reisföhns hebben deze eigenschap.

Het snoer is 1,8 meter lang. Dit is niet lang, maar genoeg voor een reisföhn. Daarnaast is hij lekker ligt, hij weegt namelijk maar 430 gram. Hij heeft twee warmte standen inclusief koude lucht stand en twee snelheden. Hij ligt lekker in de hand dankzij het zachte aanrakingsvlak. Je krijgt bij deze föhn één blaasmond en geen diffuser.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 430 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1600 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

 

BaByliss Reisföhn 5250E – Reisföhn

Dit is een BaByliss reisföhn die ook gemakkelijk mee gaat in de koffer dankzij het inklapbare handvat. Hij beschikt over dual voltage zodat je hem overal te wereld kan gebruiken. Hij maakt gebruik van 1200 Watt en heeft twee snelheden en twee warmte standen.

Ook zit er een handige cool shot functie op, zodat je je haar ook met koude lucht kan föhnen. Zijn maximale blaassnelheid is 50 km/h, dit is best normaal voor een reisföhn. De föhn wordt geleverd met een handige opbergtas en komt inclusief blaasmond. Een prima basis reisföhn. Heb je dik of veel haar? Dan is wellicht een reisföhn met meer kracht geschikter voor jou.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 569 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

 

Remington Travel D2400 – Föhn

Dit is een compacte Remington reisföhn. Hij is inklapbaar en ook gemakkelijk op te bergen. Het is een 1400 Watt haardroger die je haar zeker goed in model brengt. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft twee warmte standen en twee snelheden.

Hij wordt geleverd met een blaasmond zodat je je haar kunt stylen zoals jij wilt. De föhn heeft een 1,8 meter snoer en is ophangbaar. Hij weegt maar 553 gram en heeft twee jaar garantie. Nog een voordeel, hij is universeel dus je hoeft geen wereldstekker mee te nemen. De meeste reviews zijn er positief over de föhn.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 553 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1400 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Mediamarkt ›
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

 

Braun Satin Hair 3 HD 350 Style&Go FöhnReisföhn

Dit is een reisföhn met 1600 Watt. Heb je veel of dik haar? Dan is dit een föhn voor jou. Het is best een krachtige föhn met een AC-motor. Hij heeft zelfs een ionische functie voor glanzend haar. De föhn maakt gebruik van multivoltage en infraroodverwarming om efficiënt en snel te drogen.

Hij heeft zoals de meeste reisföhns twee warmte en snelheid standen en is inklapbaar. Het is snoer is iets langer dan de andere föhns, namelijk 2 meter. Hij weegt niet veel en heeft over het algemeen best positieve reviews. Het enige nadeel aan deze reisföhn is dat hij geen koude stand heeft.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 502 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1800 W
Snoerlengte: 200 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

 

Tristar HD-2333 – Reis haardroger

Deze Tristar reis haardroger heeft geen ionentechnologie of keramische elementen, maar is met zijn 403 gram wel lekker licht. De meeste reviews zeggen dat hij goed zijn werk doet en dat je haar snel droog is.

Het is een eenvoudige kleine föhn voor een kleine prijs, dus je kunt er ook niet heel veel van verwachten. Hij is opvouwbaar en heeft oververhittingsbeveiliging, een ophangoog, en twee warmte standen en snelheden. De nadelen zijn dat hij best wat lawaai kan maken en dat er geen opzetstukken worden meegeleverd met de föhn.

Warmtestanden:  2
Gewicht: 403 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1200 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 15,-

 

Philips Essential Care BHD002/00 – Föhn

Als laatste deze Philips reisföhn. Lekker compact, maar toch wel krachtig. Dit is de enige föhn van dit rijtje die niet inklapbaar is. Mocht je toch genoeg ruimte hebben is dit geen probleem. In tegenstelling tot de andere föhns heeft deze föhn drie warmte en snelheid standen plus een coolshot functie.

De föhn is ontworpen om stiller te zijn dan zijn voorganger. Hij heeft een ThermoProtect-temperatuurinstelling zodat hij nooit té warm kan worden. Het is een compacte haardroger van reisformaat voor een leuke prijs. Je hoeft hem niet per se te gebruiken als reisföhn, hij dient ook als normale föhn.

Warmtestanden:  3
Gewicht: 565 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1600 W
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 20,-

You may also like