Top 4 beste Wahl föhns

by Rianne

Op zoek naar goede Wahl föhn? Het merk Wahl is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1919. Ze bestaan al een lange tijd en maken verzorgingsproducten voor mens en dier. Waaronder goede föhns! We zijn op zoek gegaan naar de beste Wahl föhns van dit moment, en hebben deze hier neergezet. Hierbij hebben we gekeken naar specificaties, reviews en prijs-kwaliteitsverhouding.

Wahl ETI Turbo -Professionele Föhn

Wahl ETI Turbo -Professionele Föhn

Een zeer goede föhn van Wahl, en wellicht de meest verkochte op dit moment is de Wahl ETI Turbo. Het is een professionele föhn, die ook door kappers gebruikt wordt. Hij heeft veel positieve reviews en goede specificaties. Zo heeft hij een krachtige AC-motor met 1600 Watt vermogen.

Je gebruikt de fohn op één van de 2 snelheden en 3 warmtestanden. Dankzij de ergonomische handgreep en het lichte gewicht van 510 gram ligt hij lekker in de hand. De föhn is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en heeft een lekker lang snoer van 3 meter. Bij deze Wahl föhn wordt één blaasmond meegeleverd. Een goede keuze als je op zoek bent naar een Wahl föhn!

Warmtestanden: 3
Gewicht: 510 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 1600 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarimport.nl › 
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 40,-


Wahl Super Dry – Fohn

Wahl Super Dry - Fohn

De Wahl Super dry is een ook een goede föhn. Hij heeft 2 snelheden, 3 warmte standen en een koude blaasstand waarmee je je look kunt fixeren. Hij is voorzien van AC-motor, deze gaan lang mee. Daarnaast heeft hij een strak design waardoor hij luxe uitstraalt. De overhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat hij veilig in gebruik is.

Ook deze is licht van gewicht en weegt slechts 630 gram. Dankzij het lange snoer van 3 meter heb je alle vrijheid tijdens het föhnen. De tourmaline technologie zorgt voor zachte haren en een glanzend resultaat. Hij komt met twee blaasmonden, een van standaard formaat en een bredere.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 630 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Nee, wel tourmalijn

Prijs: ± € 40,-


Wahl Turbo Booster Light

Wahl Turbo Booster Light

Op zoek naar iets krachtigers? Met deze Wahl Turbo Booster is je haar binnen no-time droog. Dat komt door de krachtige AC-motor met een vermogen van 2400 Watt. Hiermee kan je met gemak ook dik of lang haar föhnen. Hij beschikt over een ultra sterke ventilator voor maximale luchtstroom.

De ingebouwde toermalijntechnologie vermindert statische elektriciteit, waardoor je na het föhnen een pluisvrij resultaat hebt. Ondanks zijn sterke motor is het een lichte föhn die je lekker vast kunt houden. Ook is hij voorzien van lang snoer van 3 meter, ophangoog, koude blaasstand en twee blaasmonden.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 530 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2400 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarimport.nl › 
Ionische technologie: Nee, wel tourmalijn
Prijs: ± € 65,-


WAHL Travel Dryer

WAHL Travel Dryer

Ga je binnenkort op reis en zoek je een Wahl reisföhn? Dan hoef je niet langer te zoeken! Deze kleine föhn is ideaal voor op reis. Hij weegt slechts 300 gram en heeft een klein formaat. Ondanks zijn lage vermogen van 1000 Watt droogt hij goed. Dit komt door de ultra-fast air flow en 2 snelheids- en temperatuurinstellingen.

Uiteraard beschikt hij over dual voltage zodat je hem in verschillende landen kunt gebruiken. Je kunt met deze reisföhn verschillende looks creëren dankzij de meegeleverde blaasmond en diffuser. Je krijgt er een opbergzakje bij waar je de föhn in kunt bewaren tijdens het reizen. En ook deze Wahl föhn heeft een leuke prijs!

Warmtestanden: 2
Gewicht: 296 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 100 W 
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Mediamarkt › 
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-


You may also like