De beste ronde borstels op een rij

by Rianne

Zoek jij een ronde borstel die fijn in gebruik is, waarmee jij je haar mooi in model kan brengen? Ga dan voor een kwalitatief goede borstel, zodat je een prachtig resultaat krijgt. Een slechte borstel kan je haar beschadigen. Maar welke ronde borstel is van goede kwaliteit? Wij zijn op zoek gegaan en hebben de beste ronde borstels op een rij gezet.

Olivia Garden Ronde Borstel

Olivia Garden Borstel, ronde borstel

✅ Vaak verkocht ✅ Keramische werking

Olivia Garden levert altijd goede kwaliteit af, maar met deze ronde borstel hebben ze zichzelf zeker overtroffen. Met deze 55 millimeter borstel föhn jij elke haardikte gemakkelijk en komt het niet in de klit terwijl je bezig bent. Hierdoor is hij bij zowel voor beginners als gevorderden een favoriet.

De borstel is keramisch, hierdoor warmt hij snel op waardoor je sneller en beter kunt stylen. De ventilatiegaten in de ronde borstel zorgen voor een goede luchtstroom. Daarnaast ligt hij erg lekker in de hand door het rubberen handvat en is hij absoluut niet zwaar.

Bekijk deze borstel bij bol.com of de Haarshop.nl >>


Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D35

✅ Vrolijke borstel ✅ Geschikt voor kort haar

Als je naar deze ronde borstel van Moroccanoil kijkt word je al vrolijk. Met zijn prachtige kleuren is het zeker een goede toevoeging in jouw collectie. Naast dat hij er leuk uit ziet, doet hij ook nog eens enorm goed zijn werk. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat keramische en ionische eigenschappen. Hierdoor wordt warmte beter vastgehouden en geleid.

De Moroccanoil Ceramic Thermal borstel heeft een diameter van 35 millimeter en is daardoor geschikt voor kortere tot halflange kapsels. Met enige oefening kun je met deze ronde borstel zelfs slag maken door de kleinere doorsnede.

Bekijk deze borstel bij bol.com of bij Johnbeerens.nl >>


The Insiders Ceramic Thermal Round Brush Medium

✅ Ergonomisch handvat ✅ Verschillende maten

De sterke, flexibele nylon haren van de Insider Ceramic Thermal borstel zorgen voor glanzend anti-pluis haar. Hiermee creëer je zelf de glanzende blow out waarvoor je normaal gesproken zelf naar de kapper moet. De borstel is in meerdere maten te verkrijgen en daarmee dus geschikt voor verschillende lengtes haar.

Daarnaast heeft deze ronde borstel een ergonomisch handvat gemaakt van rubber, waardoor jij geen last krijgt van je pols tijdens langdurig föhnen. Ideaal als je er dagelijks mee bezig bent of beroepsmatig er mee aan de slag wil.

Bekijk deze borstel bij de Haarshop.nl of bij Johnbeerens.nl >>


FELDIEN Ronde Haarborstel Beige

FELDIEN Haarborstel Beige, ronde borstel

Masseert de hoofdhuid ✅ Verminderd roos

Heb jij in sommige periodes wat last van roos? Dan raden we deze ronde haarborstel zeker aan. Deze zorgt er namelijk voor dat er meer aandacht voor de hoofdhuid is, wat weer kan voorkomen dat roos de overhand neemt.

Naast dat het echt heerlijk aanvoelt tijdens het gebruiken, is de borstel ook nog eens waterproof! Zo kun jij jouw favoriete haarmasker er ook makkelijk mee in masseren onder de douche. Wordt jouw haar wat sneller vet? Dan is ook een ronde massageborstel iets voor jou. Doordat hij de bloedcirculatie bevordert zal jouw haar minder snel vet worden.

Bekijk deze borstel bij bol.com >>


Evo Hank Ceramic Ronde Föhnborstel

Evo Hank Ceramic Föhnborstel, ronde borstel

✅ Gemaakt van hardhout ✅ Licht van gewicht

Deze styling ronde borstel heeft een luxe en elegante uitstraling. Dat komt doordat hij gemaakt is van gecertificeerd lichtgewicht hardhout. De keramisch gecoate pinnen van deze Evo Hank föhnborstel geleiden de warmte van de föhn goed en zorgen ervoor dat de warmte beter wordt verdeeld.

Deze föhnborstel mag dan aan de duurdere kant zijn, maar door zijn kwaliteit gaat hij veel langer mee dan de gemiddelde borstel. Waardoor de prijs-kwaliteit verhouding in balans is en het echt een goede investering is voor als je de borstel dagelijks wil gaan gebruiken.

Bekijk deze borstel bij bol.com of bij Johnbeerens.nl >>


Jollify Siliconen Haarborstel & Scalp Massager

Jollify Siliconen Haarborstel & Scalp Massager

Masseert de hoofdhuid ✅ Minder haarverlies

Ook de Jollify siliconen haarborstel is een ronde massageborstel die focust op de hoofdhuid in plaats van enkel je haren. De borstel is gemaakt van zachte siliconen, welke elastisch meebewegen in plaats van dat ze krabben en je huid mogelijk beschadigen.

Naast droog haar kun je de ronde haarborstel ook gebruiken om je shampoo beter en dieper aan te brengen door met een cirkelvormige beweging over je hoofdhuid te bewegen. Dit zal ervoor zorgen dat je op langer termijn minder haarverlies hebt en de verminderd ook nog eens stress.

Bekijk deze borstel bij bol.com >>


EaZybrush Professional Föhnborstel

EaZybrush Professional Föhnborstel

✅ Voorkomt gespleten haarpunten

Deze ronde borstel staat bekend om zijn revolutionaire pinnen. Door de flexibele pinnen van de EaZybrush (die zijn gemaakt van deels echt haar) breekt jouw haar minder snel af. Dit zou op langer termijn ervoor zorgen dat haaruitval wordt verminderd.

Jouw haar zal na het gebruik dus niet alleen dikker ogen, maar dit ook zijn! Naast dat deze ronde borstel zacht voor je haar is, heeft hij ook nog eens een goed formaat. Hierdoor is hij niet zwaar en is hij goed voor kort haar te gebruiken.

Bekijk deze borstel bij bol.com >>


You may also like