Op zoek naar een föhn met kam?

by Rianne

Wil je graag een föhn aanschaffen met kam? Dat kan! Het zijn er niet veel, maar nadat we grondig onderzoek hebben gedaan om verschillende verkoopsites, zijn we er een aantal tegen gekomen. Alle föhns komen met verschillende opzetstukken, waaronder een kam opzetstuk.

CHI LAVA Dryer

Zonder twijfel staat deze Chi föhn met kam op nummer één. Het is een föhn van goede kwaliteit. Hij ziet er net wat anders uit dan normale föhns, dit komt omdat het zwaartepunt in het handvat zit. Hierdoor ligt hij lekkerder in de hand en voelt hij minder zwaar aan. Bij de föhn krijg je een blaasmond, een diffuser en een kam opzetstuk.

Zoals de meeste föhns heeft hij 3 temperatuurstanden en 2 snelheden. Verder beschikt hij over verwarmingselemeten die gemaakt zijn van poeders die uit vulkanen komen, vandaar zijn naam. Hierdoor geleidt hij de warmte goed. De ionische functie zorgt voor glanzend haar na het föhnen. Het snoer is lekker lang, meer dan 3 meter.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 700 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 1100 W 
Snoerlengte: 330 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 170,-


Remington D5219

Deze mooie paarse Remington föhn met kam komt met een diffuser, blaasmond en uiteraard een kam opzetstuk. Naast dat hij er mooi uit ziet heeft hij ook een krachtig vermogen. Maar liefst 2300 Watt, zodat je haren met een krachtige luchtstroom van 85 km/uur binnen no-time droog zijn. Voor lang of dik haar is een krachtige motor een must.

Om je haar goed te beschermen en verzorgen heeft hij keramische elementen en een ionische functie. Hij beschikt over simpele knoppen voor de temperatuur, snelheid en coolshotfunctie. Het snoer heeft een gemiddelde lengte van 1,8 meter. Zeker bij bol.com heeft hij veel positieve reviews.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1022 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2300 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 35,-


Moser Protect Afro inclusief Afrokam Föhn

Deze föhn van Moser komt ook met een kam, een afrokam. Al wordt in de reviews wel een paar keer gezegd dat deze kwetsbaar is. De föhn heeft een AC-motor met vermogen van 1500 Watt. Het antislip materiaal zorgt voor comfortabel föhnen. Hij beschikt helaas niet over ionische of keramische technologie.

Hij beschikt over 3 temperatuurstanden, 2 snelheden en een koude lucht stand. Deze koude lucht stand komt goed van pas als je je haren niet wilt beschadigen met hitte. Ook kan je deze stand gebruiken om je haar te ‘fixeren’ aan het einde. Naast de het kam opzetstuk krijg je ook een normale blaasmond.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1220 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 1500 W
Snoerlengte: 280 cm
Ionentechnologie: Nee
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 55,-


Braun Satin Hair 5 HD 550

Als laatste nog een Braun föhn met kam opzetstuk. Niet één, maar bij deze föhn krijg je er zelfs twee en een normale blaasmond. Ook deze heeft meerdere positieve reviews bij bol.com en is dus zeker een aanrader. Hij heeft 3 warmtestanden, 2 luchtstroomstanden en een coolshot functie voor koude lucht.

Hij zendt negatieve ionen uit die ervoor zorgen dat je haarschubben dicht gaan. Hierdoor heb je na het föhnen pluisvrij haar. De keramische elementen zorgen ervoor dat de warmte goed verspreid wordt. Bij deze föhn heb je minder kans dat de opzetstukken eraf vallen, want deze zet je vast met een kliksysteem.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 885 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2000 W
Snoerlengte: 200 cm Bekijk deze föhn bij wehkamp ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 35,-


Of zocht je naar een föhn met haarborstel?

You may also like