Op zoek naar een föhn met haarborstel?

by Rianne

Van plan een föhn met haarborstel te kopen, maar geen idee waar je die kan vinden? Dan zit je hier goed. We hebben op verschillende sites gezocht naar föhns die samen met een losse haarborstel komen. Het zijn er niet veel, maar we hebben ze hier voor je op een rij gezet.

Remington D5706 Curl & Straight Confidence

Deze mooie föhn van Remington komt met een haarborstel van 45 mm. Naast de ronde haarborstel krijg je er ook twee blaasmonden en een diffuser bij. Met de blaasmonden kan je je haar glad föhnen, en met de haarborstel of diffuser creëer je volume of krullen. Hij heeft 2 snelheden en 3 temperatuurstanden, deze bedien je met de schuifknop.

Het is föhn met een krachtige motor van 2200 Watt. Hierdoor haalt hij een krachtige luchtstroom van 90 km per uur zodat je haar eerder droog is. De föhn heeft keramische elementen en een ionische functie, voor mooi en verzorgd haar. Hij heeft drie jaar garantie, maar als je hem registreert op de Remington site krijg je één jaar langer garantie.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 615 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2200 W
Snoerlengte: 180 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-


Remington Set D5017

Deze Remington set is erg vaak verkocht. Je krijgt bij de föhn een hele etui met accessoires. Hier zit een ronde borstel, platte borstel, blaasmond en diffuser in. Je kunt dus direct aan de slag gaan en verschillende looks creëren. De föhn beschikt over drie temperatuurstanden en 2 snelheden.

Naast de je een borstel krijgt, is het ook een goede föhn. Zo is hij voorzien van keramische en ionische technologie. De keramiek beschermt je haar tegen de hitte en de ionen maken je haar glad en glanzend. Deze föhn met haarborstel heeft positieve reviews bij Coolblue, wel wordt vaker als minpunt benoemd dat hij wat groot en lomp is.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 1431 gram Bekijk deze föhn bij bol.com ›
Vermogen: 2100 W
Snoerlengte: 150 cm Bekijk deze föhn bij Coolblue ›
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 35,-


You may also like