Krachtige föhns met 2300 Watt of meer

by Rianne

Op zoek naar een krachtige die jouw volle bos met haren makkelijk aan kan? Mocht je lange haren, een volle bus krullen of dik haar hebben dan is een föhn met 2300 Watt erg handig. Door gebruik te maken van een krachtige föhn ben je niet uren lang aan het föhnen.

Dit zijn 6 goede föhns met een vermogen van minimaal 2300 Watt.

 

Remington AC9096 Silk


Deze krachtige föhn van Remington heeft een heleboel positieve reviews en goede specificaties, vandaar dat hij bovenaan staat. Hij heeft 2400 Watt vermogen en beschikt over ionentechnologie, keramische warmte-elementen en een lang snoer van 3 meter.

Hij heeft 3 warmte standen en snelheden, zoals de meeste föhns. Dankzij de coolshot knop kan je je haar fixeren met koude lucht. Bij de föhn krijg je ook een diffuser en twee blaasmonden van 7 en 11 mm. Enig nadeel van deze föhn is zijn gewicht, hij kan zwaar in de hand liggen.

Warmtestanden: 3 Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 1300 gram
Vermogen: 2400 W Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 300 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Philips HP8280/00

Is deze föhn niet een plaatje? Hij ziet er erg mooi uit en kan ook nog is krachtig föhnen. Deze Philips föhn heeft een vermogen van 2300 Watt en kan hiermee een maximale snelheid van 120 km/u bereiken.

Daarnaast maakt hij gebruik van MoistureProtect-infraroodtechnologie die continu de temperatuur van de föhn controleert en deze eventueel aanpast. Dit doet hij om je haar te beschermen tegen oververhitting en de vochtbalans op peil te houden. Net zoals de vorige föhn kan hij zwaar aanvoelen.

Warmtestanden: 3  Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 930 gram
Vermogen: 2300 W Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 250 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 70,-

 

BaByliss Premium 6720E

Mocht je liever een Babyliss fohn willen kopen, dan is deze BaByliss Premium 6720E een goede optie. Het is een föhn met 2300 Watt vermogen, ionentechnologie en keramische technologie. De ionen zorgen voor glanzend haar, en de keramische elementen zorgen ervoor dat je haar berschermd is tegen oververhitting.

De föhn maakt zo’n 17.000 omwentelingen per minuut en kan hierdoor blazen met een snelheid van 140 km/u. Hij heeft een lange levensduur, normaal snoerlengte, een koudelucht stand, turbo stand en een ergonomisch design van het handvat.

Warmtestanden: 2 Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 530 gram
Vermogen: 2300 W Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-

 

Solis Swiss Perfection Black 440

Ook deze Zwitserse föhn is geschikt voor alle haarsoorten en heeft 2300 Watt vermogen. Deze Solis föhn heeft zelfs meerdere keren de The Hairworld World Cup gewonnen. Dankzij de ionentechnologie heb je na het föhnen pluisvrij haar.

Hij heeft 3 verschillende warmte standen en twee snelheden. Ook kan je gebruik van maken van de koudelucht stand. Bij de föhn krijg je een blaasmond maar helaas geen diffuser, deze is te koop voor een tientje extra. De reviews zijn lovend over deze föhn, op dit moment zijn er zelfs geen negatieve reviews te vinden. Zwart een saaie kleur? Hij is ook te koop in het paars.

Warmtestanden: 3 Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 500 gram
Vermogen: 2300 W  Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 280 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 75,-

 

Remington Pro Air Shine D5215


Dit is een goedkopere Remington die ook geschikt is voor het föhnen van dik haar. Het is een 2300 Watt föhn met een ionische conditionering. De föhn zorgt er dus ook nog is voor dat je haar meer gaat glanzen tijdens het föhnen.

Hij heeft een blaaskracht van 85 km/uur, 3 warmtestanden en 2 snelheden, een coolshot functie en afneembaar luchtfilter. De föhn wordt geleverd met een diffuser en blaasmond. Hij is wat minder krachtig en heeft geen keramische elementen, maar dat is met deze goedkopere prijs te verwachten.

Warmtestanden: 3 Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 512 gram
Vermogen: 2300 W Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Nee
Prijs: ± € 25,-

 

Braun Satin Hair 5 HD585

Als laatste de krachtigste föhn, met een vermogen van maar liefst 2500 Watt. Hierdoor zijn je haren zo droog! Ondanks zijn vermogen is de zwaar toch niet zo heel zwaar, hij heeft een normaal gewicht.

Hij beschikt over ionentechnologie en Infraroodtechnologie wat ervoor zorgt dat je haar niet beschadigd tijdens het föhnen. De styling opzetstukken, diffuser en blaasmond, zorgen ervoor dat je een look kunt creëren. Hij heeft veel reviews (100+) waarbij de meeste positief zijn. Wat soms als nadeel genoemd wordt is dat hij veel geluid maakt.

Warmtestanden: 3 Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Gewicht: 715 gram
Vermogen: 2500 W Bekijk deze föhn bij Coolblue › 
Snoerlengte: 180 cm
Ionentechnologie: Ja
Keramische technologie: Ja
Prijs: ± € 40,-

 

Uiteraard wil 2300 Watt vermogen niet meteen zeggen dat de föhns goed zijn, het ligt er namelijk ook aan hoe ze hun vermogen gebruiken en wat voor motortype ze hebben. Van de föhns op deze pagina weten we dat ze goed zijn en positieve reviews hebben.

You may also like