De beste föhns van het merk ETI op een rij

by Rianne

ETI is een Italiaans merk, die haartools van hoge kwaliteit op de markt brengen. De föhns van ETI zijn krachtig en drogen je haren binnen de kortste keren. Maar welke goede ETI föhn kies je? Om de keuze makkelijker te maken hebben we hier de beste ETI föhns voor je op een rij gezet.

ETI Stratos 6900 XtraPower Föhn

ETI föhn

Als eerste de ETI Stratos 6900 XtraPower föhn, een krachtige föhn met een extreme luchtverplaatsing van 100,8 m3 per uur. Dit doet hij gemakkelijk met zijn vermogen van 2500 Watt. De AC-motor heeft een lange levensduur van minimaal 2000 draaiuren. Mocht je hem elke dag gebruiken gaat hij alsnog zo’n 10 jaar mee.

Ondanks de sterke motor is hij licht van gewicht en weegt hij 540 gram. De föhn is geschikt voor zowel professionele als particulieren gebruikers. Met de twee grote knoppen kan de warmte en snelheid standen eenvoudig bedienen. Voor koud lucht druk je de coolshot knop in. Hij komt met een blaasmond.

Warmtestanden: 2
Gewicht: 540 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2500 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 60,-


ETI – Smart Line – Eco Turbo 3900 Light

ETI - Smart Line - Eco Turbo 3900 Light

De ETI – Smart Line – Eco Turbo 3900 Light is ook een goede keuze. Deze föhn is nog lichter en weegt slechts 390 gram. Geen lamme armen meer tijdens het föhnen. De föhn beschikt over twee blaasstanden en drie warmtestanden. Voor het fixeren van je look gebruik je de koudeluchtstand.

Tijdens het föhnen is je haar goed beschermd dankzij de keramische warmte-elementen. Deze verdelen de hitte gelijkmatig over het haar om hittebeschadiging te voorkomen. De ionische functie straalt negatieve ionen uit, waardoor je een glad en pluisvrij resultaat krijgt. Hij heeft een vermogen van 1800 Watt, een DC-motor en een snoer van 2,8 meter. Ondanks de wat oudere DC-motor zeker een goede keuze voor een lichte ETI föhn.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 390 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 1800 W 
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Ja
Prijs: ± € 50,-


ETI Föhn Top Power 3200

ETI Top Power 3200

Of ga je voor de ETI Föhn Top Power 3200? Een goede föhn met lekker lang snoer van 3 meter, waardoor je tijdens het föhnen alle bewegingsvrijheid hebt. Je gebruikt hem op één van de twee snelheden en drie temperatuurstanden. Ook deze föhn gaat gemakkelijk 10 jaar mee, zoals te lezen is in de reviews.

Door de krachtige AC-motor bereikt hij gemakkelijk snelheden van 85 km per uur. Je haren zijn met het gebruik van deze föhn binnen no-time droog. De keramische elementen beschermen je haar tijdens het föhnen. Bij de föhn krijg je een handige blaasmond.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 520 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 60,-


ETI Haardroger Micro Stratos SDL

ETI Haardroger Micro Stratos SDL

Voor meer power kies je deze ETI föhn. Een krachtige föhn met een vermogen van 2500 Watt. Ideaal voor mensen met dik of lang haar. Daarnaast beschikt deze ETI föhn over een brushless motor en ingebouwde geluidsdemper. Hierdoor maakt de föhn minder lawaai dan zijn voorgangers.

Ook is de föhn licht van gewicht, 420 gram, waardoor hij zeer comfortabel in gebruik is. De föhn zelf zorgt voor een constante temperatuur onder de 140 graden, waardoor je je haar op een veilig manier kan drogen. Hij is voorzien van lang snoer, koudeluchtstand, keramische technologie en ophangring.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 420 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2500 W 
Snoerlengte: 300 cm
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 75,-


ETI Fohn Turbo Dryer EC3500

Wahl ETI Turbo

De ETI Fohn Turbo Dryer EC3500 heb je voor zo’n 50 euro in huis. Hij beschikt over een AC-motor en een vermogen van 2000 Watt. Hiermee genereert hij een luchtstroom van 83,00 m³ per uur. Je stelt hem zelf naar wens in met de verschillende snelheids- en warmtestanden, waaronder een koudeluchtstand.

Het fijne aan deze föhn is zijn lange snoer van 3 meter, sterke behuizing van polycarbonaat en lange levensduur van 2000 draaiuren. Bij de föhn krijg je twee blaasmonden voor het gericht sturen van de lucht. Hij weegt slechts 520 gram en na gebruik kan je hem ophangen dankzij het handige ophangoog.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 520 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2000 W 
Snoerlengte: 300 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 
Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 50,-


ETI – Top Line – Stratos 390 Superlight

ETI - Top Line - Stratos 390 Superlight

Op zoek naar een goede lichte föhn die daarnaast ook nog eens power heeft? Dan kies je deze ETI föhn! Een krachtpatser met AC-motor en vermogen van 2200 Watt in een föhn met een licht gewicht van 485 gram. Ideaal voor een comfortabele grip en intensief gebruik.

Uiteraard voorzien van keramische technologie, die je haar tegen hittebeschadiging beschermt. Verder heeft hij 2 blaasstanden, 3 warmtestanden, een koudeluchtstand, een snoer van 2,8 meter en 2 blaasmonden. De föhn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, gewoon zwart maar je kan ook kiezen uit paars, wit of roze.

Warmtestanden: 3
Gewicht: 485 gram Bekijk deze föhn bij bol.com › 
Vermogen: 2200 W 
Snoerlengte: 280 cm Bekijk deze föhn bij Haarshop.nl › 

Ionische technologie: Nee
Prijs: ± € 60,-


You may also like